Mirror's Edge (Origin)

Mirror's Edge (Origin)

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 893 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

A videojátékok arra törekszenek, hogy különlegesek legyenek, de ezt nehéz megtenni, ha annyi van odakint. De a Mirror's Edge az a különleges játék, amelyik mer más lenni és sikerrel jár. Itt ugyanis nem kell fegyvert használni, csak a lábadra és a képességeidre van szükséged. Legyen a Futó, végezze el a munkát, és ne akadjon el.

Egy olyan városban, ahol az információkat fokozottan figyelik, a Futóknak nevezett mozgékony futárok érzékeny adatokat távolítanak el a kíváncsiskodók elől. Ebben az utópisztikusnak tűnő paradicsomban bűncselekményt követtek el, húgodat bekeretezték, és most vadásznak rád. Ön egy Hit nevű futó, és ez az innovatív első személyes akció-kaland a története.

A Mirror's Edge egyenesen ennek az egyedülálló hősnőnek a cipőjébe juttatja, miközben áthalad a szédülést kiváltó városképen, intenzív harcban és gyors iramú üldözésben vesz részt. Soha nem látott mozgásérzékkel és perspektívával a Faith világába fogsz vonzódni. Zsigeri, azonnali és nagyon veszélyes világ.

Élni vagy meghalni? Szárnyalni vagy zuhanni? Egy biztos, hogy ebben a városban megtanulod, hogyan kell futni. Az úttörő Battlefield franchise készítői közül a Mirror's Edge másokkal összehasonlítva akció-kaland élmény.

Ami megkülönbözteti a Mirror's Edge-t a többi játéktól, az a szabadság, a parkour freerunning mestere vagy, és a világ a játszótéred. Fuss végig a háztetőkön, ugorj új helyekre a nagyobb hozzáférés érdekében. Túladja ellenségeit azzal, hogy mer mer oda menni, ahova nem. Ne feledje, hogy könnyű ugrani, de ugyanolyan könnyen esik.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2008.11.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI05999
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ