Metro Redux Bundle (EU)

Metro Redux Bundle (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 918 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

2 elemet tartalmaz: 
Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux

Metro 2033 Redux
2013 -ban a világot egy apokaliptikus esemény pusztította el, amely szinte az egész emberiséget megsemmisítette, és a Föld felszínét mérgező pusztasággá változtatta. Egy maroknyi túlélő a moszkvai underground mélyébe menekült, és az emberi civilizáció új sötét korba lépett.

Az év 2033. Egy egész generáció született és nőtt fel a föld alatt, és az ostromlott metróállomások-városok a túlélésért küzdenek egymással, és a mutáns borzalmak, amelyek odakint várnak. Ön Artyom, a tűz előtti utolsó napokban született, de a föld alatt nevelkedett. Miután soha nem merészkedett túl a város határain, egy sorsdöntő esemény kétségbeesett küldetést vált ki a metrórendszer szívébe, hogy figyelmeztesse az emberiség maradványait a szörnyű közelgő fenyegetésre.

Utazása a metró alatt elfelejtett katakombákról a fenti puszta pusztaságokra vezet, ahol tettei meghatározzák az emberiség sorsát. De mi van akkor, ha az igazi fenyegetés belülről fakad?

Metro: Utolsó fény Redux
Ez a 2034-es év. A posztapokaliptikus Moszkva romjai alatt, a metró alagútjaiban az emberiség maradványait ostromolják halálos fenyegetések kívülről és belülről. A mutánsok a katakombákon üldögélnek a sivár felszín alatt, és vadásznak a mérgezett égbolt közepette.

De ahelyett, hogy egységesen állnának, a metró állomásvárosai a végső hatalomért folytatott küzdelemben vannak, a D6 katonai boltozataiból származó világvége-eszközben. Polgárháború kavar, amely örökre eltörölheti az emberiséget a föld színéről. Artyomként, bűntudattól terhelten, de reménytől vezérelve, te tartod fenn a túlélésünk kulcsát - az utolsó fényt a legsötétebb óránkban…

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag
Műfaj
Akció
Megjelenés
2014. 08. 29.
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Deep Silver
Cikkszám
DIGI05907
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ