Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (EU)

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 414 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Konami Digital Entertainment folytatja a „METAL GEAR SOLID V Experience” témát a legújabb fejezettel, a METAL GEAR SOLID V: The Phantom Pain címmel. A franchise új korszakának bevezetése a Fox Engine által hajtott csúcstechnológiával, az MGSV: A Phantom Pain első osztályú játékélményt nyújt a játékosoknak, mivel taktikai szabadságot kínálnak nyílt világú küldetések végrehajtására.

Kilenc évvel az MGSV: GROUND ZEROES és az anyabázis bukása után Snake, azaz Big Boss bukása kilencéves kómából ébred. Az év 1984. A hidegháború háttérként szolgál, mivel a nukleáris fegyverek továbbra is globális válságot alakítanak ki. A bosszútól vezérelve Snake új magánhadsereget hoz létre, és visszatér az ütközetre az árnyékcsoport, az XOF üldözésére.

A METAL GEAR SOLID csapata továbbra is ambiciózusan kutatja az olyan érett témákat, mint a hadviselés pszichológiája és a kegyetlen körforgásban részt vevők szörnyűségei. Az év egyik legjobban várt játéka nyitott világú dizájnnal, fotorealisztikus vizuális hűséggel és funkciógazdag játéktervezéssel, az MGSV: A fantomfájdalom a játékipar egyik megkülönböztető jegyét fogja hagyni mozifilmes története, nehéz témák és magával ragadó taktikai játékmenet.

Főbb jellemzők:


- Nyílt világú játékterv, amely lehetővé teszi a játékosok számára a szabadságot a küldetések és az általános játékmenet megközelítésében
- A Fox Engine fotorealisztikus grafikát, átgondolt játéktervezést és valódi új generációs játéktermelési minőséget kínál
- Online kapcsolat, amely a konzolokon túl más eszközökhöz is eljuttatja az élményt, növelve ezzel a játék általános funkcionalitását és hozzáférését.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2015.09.01
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Konami
Cikkszám
DIGI05884
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ