Men of War: Vietnam (Special Edition)

Men of War: Vietnam (Special Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
810 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Men of War: Vietnam egy új játék a kritikusok által elismert sorozat számára. Az új, történetek által vezérelt kampány lehetővé teszi, hogy megkóstolja a dzsungel, a Hueys és a rock-n-roll robbanó keverékét 1968-ban. Az amerikai kampány egy speciális elit katonákból álló csapatra összpontosít, és mindegyik személyiséggel rendelkezik.
Az egységbe John Merrill őrmester, Jim Walsh gépfegyveres, Sonny Armstrong mesterlövész, Carl Dillan gránátvető-kezelő és Bill Kirby harci mérnök tartozik. Egyes küldetésekben csak magukra számíthatnak, míg a többieken rendszeres amerikai és dél-vietnami csapatokkal együtt lépnek fel. Az észak-vietnami kampány két szovjet katonai tanácsadó és az észak-vietnami hadsereg két katonájának történetét meséli el, akik az amerikai csapatok által előkészített csapda egyetlen túlélői. Az észak-vietnami területre való visszatérés nehéz feladat - nincsenek rádiótávközlési eszközeik, nincsenek kerekes járműveik, és túl messze van ahhoz, hogy gyalogosan odaérjenek. Útjuk során ezek a túlélők bekapcsolódnak a vérfürdő elkötelezettségének láncolatába, és a jól ismert Tet offenzíva holtpontjában találják magukat.
A küldetések a speciális műveletektől (egy lelőtt pilóta megmentésétől, egy riporter kíséretétől stb.) A teljes körű csatákig terjednek.

Főbb jellemzők:

- Minden történetnek két oldala van, ezért két új, történetek által vezérelt kampány mindkét oldalról megpróbálja bemutatni a háborút.
- Lélegzetelállító küldetések, köztük les a Ho Si Minh-ösvényen, játék macskával és egérrel a Mekong-deltában, razziák Kambodzsába és Laoszba, hídvédelem a Tet offenzíva alatt és még sok más.
- Új fegyverek és egységek: M-16, T-54, M-113, Patton III, M-60, AK-47, M-14, RPG-2, M-72 LAW, RPK és még sok más.
- Többjátékos mód - akár 4 játékos együttműködése.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2011.09.08
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
1C Company
Cikkszám
DIGI05864
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ