Men of War: Assault Squad 2 (Gold Edition)

Men of War: Assault Squad 2 (Gold Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 453 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

4 elemet tartalmaz:
 Men of War: Assault Squad 2, Men of War: Assault Squad 2 - Airborne, Men of War: Assault Squad 2 - Deluxe Edition frissítés, Men of War: Assault Squad 2 - Iron Fist


A Men of War: Assault Squad 2
 új, egyjátékos stílusú ütközési módokat tartalmaz, amelyek az extrém harcoktól a halálos mesterlövészek lopakodó küldetéseiig vezetik a játékosokat. A parancsnokok mostantól szembeszállhatnak az ellenfelekkel az új, többjátékos 1v1 - 8v8 térképeken. Ahhoz, hogy valóban életre keltsék a csatákat, bár létezik az új extrém játékmód, amelyet hatalmas csatákhoz terveztek látványos térképeken.
Ez az új Assault Squad játék jelentős játékmotort és vizuális fejlesztéseket is eredményez, különös figyelmet fordítva azokra, amelyeket a játékosok nagyon kértek.


A Men of War: Assault Squad 2 - Iron Fist
 az első DLC az AS2 -hez. Új funkciókkal és további egyjátékos tartalommal rendelkezik. Küzdj végig a csatatéren, mint veterán tank személyzet harmadik személy szemszögéből. Szerezz veteránságot, amikor a szövetséges tankokkal együtt harcolsz minden esély ellen. Itt az ideje, hogy ossza meg többjátékos mérkőzéseit a világgal! Töltse fel ismétléseit a Steam Workshopon keresztül, és töltse le a legmagasabb értékűeket egyetlen kattintással.


Men of War: Assault Squad 2 - Az Airborne
 az AS2 második DLC -je. Új funkciókkal és további egyjátékos tartalommal rendelkezik. Harcoljon légi parancsnokként az ellenséges vonalak mögött, és támogassa a szövetséges leszállási műveleteket. Ezen műveletek sikere kizárólag rajtad múlik!
Végül harcolhat a robotok ellen többjátékos meccseken LAN -on keresztül vagy online barátaival. A botmeccsek új rangsorolt ​​statisztikái lehetővé teszik a haladás nyomon követését. Lépj fel gyorsabban az XP bónuszokkal a barátoknak, és növeld ellenfeleid nehézségeit a nagyobb kihívásokhoz!


A Deluxe Edition frissítés

Jelenítse meg dedikált támogatását, mint az egyik legnagyobb online parancsnok, egyedülálló felület elemeivel és gyorsabb tapasztalatgyűjtéssel.

  • Kapjon egy ötcsillagos általános szalagot a főmenü jelvényéhez
  • Kap egy egyedi ötcsillagos általános eredményt
  • Kap egy speciális ikont a játékos avatarjához, amely mindenki számára látható a mérkőzés során
  • Kiváló HUD elemet kaphat meccsek lejátszása és rögzítése közben
  • Enyhe XP lendületet kap a multiplayer összes frakciója számára, hogy gyorsabban kinyithassa az egységeket
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2017.09.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
1C Company
Cikkszám
DIGI05859
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ