Medieval: Total War Collection

Medieval: Total War Collection

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 634 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

KÖZPONTI: Total War ™ - A Collection Edition a kritikusok által elismert középkor: Total War és annak hivatalos kiegészítő csomagja - Viking Invasion - összeállítása.

A MEDIEVAL: Total War ™ -ról


Nyugat-Európa buja gyepeitől Észak-Afrika száraz sivatagjain át, az első keresztes hadjárattól Konstantinápoly bukásáig folytasson teljes háborút annak érdekében, hogy kiterjessze befolyását és biztosítsa uralkodását, miközben egy dinasztikus birodalmat épít, amely négy évszázadon át húzódik. .
Hadseregeket toborozhat és telepíthet, ostromolhat településeket, haditengerészeti csatákat vívhat, és olyan ügynököket alkalmazhat, mint emisszárok, kémek és orgyilkosok a diplomáciai segítségnyújtáshoz, szövetségek vagy kenőpénzek felajánlásához, vagy titkosabb akciók végrehajtásához.
A lázadás, a polgárháború és a nemzetek szülésének drámai időszaka adja hátterét a végső hatalomra vonatkozó saját tervednek. Hűtsön magadnak egy rést a csata tégelyén, és váljon államférfi és király legyen a korszak igényeinek megfelelően.

• Tizennégy játszható frakció Európa-szerte, a Közel-Keleten és Afrikában.
• A képernyőn megjelenő akár 10 000 katona hihetetlen, epikus csatajeleneteket hozhat létre.
• Az új ostromrendszerek kihasználják a korszak legtöbbjét, amikor a hatalmas várak pontozották a tájat.
• A Valor, az Vice és az Erények színezik a frakció karaktereit, meghatározzák, hogy mások hogyan kezelik őket és az embereket, akiket vezetnek.

A MEDIEVALról: Total War ™ - Viking invázió


A Brit-szigetek és a Skandinávia nyugati részének kiterjesztett, 793-1066 közötti térképén elhelyezve a Viking Invasion lehetővé teszi a játékosnak, hogy vállalja a viking frakció vezetőjének szerepét, amikor rajtaütés, fosztogatás és pusztítás útjára kerülnek a fölényükhöz.
Alternatív megoldásként a játékos átveheti az irányítást a korai angolszász frakciók, mint például a Wessex és a Mercia felett, azzal a céllal, hogy taszítsa a viking inváziót, és végül teljes egészében irányítsa a Brit-szigeteket.

• Új angolszász és viking frakciókat ad hozzá további egységekkel a részletes új kampánytérkép mellé.
• Tartalmaz további funkciókat a fő játékhoz, például lángoló lőszert és három új frakciót, amelyekkel az eredeti Grand Campaign keresztül játszhat.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Stratégia
Megjelenés
2002.08.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI05812
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ