Medieval II & Shogun: Total War Collections + Viking: Battle for Asgard

Medieval II & Shogun: Total War Collections + Viking: Battle for Asgard
Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 407 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

2 elemet tartalmaz:
 Medieval II: Total War, Medieval II: Total War Kingdoms

Vegye át hadseregének parancsnokságát és bővítse uralmát a Medieval II -ben - a díjnyertes Total War stratégiai játékok sorozatának negyedik részében. Közvetlen, hatalmas csaták akár 10 000 vérszomjas katonával az epikus 3D -s csatatereken, miközben a nyugati és közel -keleti világ legnagyobb középkori nemzetei felett elnökölnek. A nyugati történelem legviharosabb korszakát felölelő terület- és hatalomkeresés Európán, Afrikán és a Közel -Keleten keresztül vezet, sőt az Újvilág partjaira is.
Vaskézzel irányítod birodalmadat, mindent a városok építésétől és fejlesztésétől kezdve a hadseregek toborzásáig és kiképzéséig. Használjon diplomáciát, hogy manipulálja szövetségeseit és ellenségeit, felülmúlja a rettegett inkvizíciót, és befolyásolja a pápát. Vezesse a harcot a keresztes háborúkban, és nyerjen győzelmet az iszlámnak vagy a kereszténységnek a szent háborúban. Írja át a történelmet és hódítsa meg a világot. Ez a totális háború!

A Medieval II: Total War Kingdoms a tavalyi díjnyertes Medieval II: Total War hivatalos bővítése, amely a játékosoknak új felfedezésre váró területeket, parancsnoki csapatokat és meghódítandó ellenségeket kínál.


A SHOGUN: Total War Collection
  tartalmazza a SHOGUN: Total War alapjátékot és a hivatalos bővítőcsomagot - Mongol Invasion .
Japán, 1542, zűrzavaros ország. Az utolsó sógunátus összeomlott, és egy nemzetet számos frakcióra osztottak, mindegyiket egy daimyo, egy feudális hadvezér vezette.
Minden daimyo tervben van, gyilkosságot folytat és háborút folytat, hogy legfelsőbb uralkodóvá váljon. A császár tehetetlen, bármelyik párt bábja, aki Kiotót irányítja. Ebbe az olvasztótégelybe kerülnek az első európai felfedezők; fegyvert, vallást és betegséget hoz.
Ebből a káoszból csak egy daimyo emelkedik ki, aki elsajátítja a háború művészetét alkotó különféle készségeket; Politika, közgazdaságtan, aljasság, stratégiai hadviselés és harctéri taktika.
Csak egy lesz Shogun.

Mongol invázió
Bár a történelem során Kublai Khan egyébként megállíthatatlan mongol hordáját a katasztrofális időjárás visszafordította Japán partjaitól, ebben a SHOGUN: Total War című bővítményben az időszak végső „mi lenne, ha” kérdése merülne fel.
A betörő mongolokként vagy Japán uralkodó Hojo klánjaként Önön múlik, hogy elfoglalja -e a szigeteket a kánnak, vagy megvédi hazáját a fenyegetéstől.


Viking: Csata Asgardért

Heves küzdelem zajlik Asgardban, a skandináv istenek birodalmában. A csata kiéleződött, átterjedt Midgard halandó világára, és most egy Bajnokot kell találni, egy Harcos, mint aki képes megingatni ezt a háborút, amely Asgard és maguk az istenek sorsát fenyegeti.

Hel istennőt, Loki leányát, a huncutság skandináv istenét száműzték Asgard mennyei királyságából, mert dacol Odin uralmával. Mérges a sorsára, és megpróbálja elengedni az ókori Fenrir farkasistent, amelyről a legenda szerint Ragnarok fog folyni - az apokaliptikus csata, amely elpusztítja Asgardot és az isteneket. Feltámadt viking harcosainak seregével Hel a gyanútlan halandói birodalomba vonul Midgardban.

Odin lányát, Freyát, a szerelem és a bölcsesség istennőjét bízzák meg Hel megállításával és az emberiség jövőjének védelmével. Bajnokának Skarint választja, egy nagyszerű, de zaklatott fiatal harcosnak, aki nem ismeri az istenek iránti kegyeinek valódi okát, és beleütközik keserves háborújuk közepébe.

Skarin szerepében a játékosok páratlan harci jeleneteket fognak megtapasztalni, és a hatalmas istenek és a puszta emberek közötti titáni összecsapásban vezetik a rohamot. A soha nem látott mértékű háború tombol egy gyönyörűen megvalósított viking tájon.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2012.10.17.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SEGA
Cikkszám
DIGI05807
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ