Marvel vs. Capcom: Infinite

Marvel vs. Capcom: Infinite

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 362 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A JÁTÉKOK ÁTTEKINTÉSE


Két emeletes univerzum epikus összecsapása visszatér a Marvel kontra Capcom: Infinite , a rendkívül tisztelt akcióharcos játéksorozat következő korszakával. A Marvel és a Capcom univerzumai úgy ütköznek, mint még soha, amikor ikonikus karakterek csapatokba keverednek a játékosok és játékosok elleni küzdelemben.

A két vállalat közös elképzelése által elképzelt és létrehozott Marvel vs. Capcom: Infinite különféle izgalmas és elérhető egyjátékos módokat, valamint gazdag, többjátékos tartalmat kínál majd az új játékosok és a régi rajongók számára egyaránt. Az egyjátékos Arcade, a Training és a Mission módok mellett a vizuálisan lenyűgöző és magával ragadó filmes Story Mode a játékosokat mindkét univerzum középpontjába helyezi, miközben a túlélésért harcolnak egy baljós új fenyegetés, az Ultron Sigma ellen.Marvel kontra Capcom: A Végtelen úgy készül, hogy kiemelje az ikonikus helyszínek és a rajongók kedvenc karaktereinek kombinációját mindkét univerzumból, beleértve Marvel kapitányt és Iron Man-ot a Marvel oldaláról, valamint Ryu és Mega Man X-et a Capcom-tól.


JÁTÉK JELLEMZŐK:


- Újjászületett versengések: Az univerzumok ismét ütköznek ebben a korok óta zajló vadonatúj összecsapásban, ahol a játékosok kiválasztják kedvenc Marvel és Capcom karaktereiket, és hozzáférhető és szabad formájú 2v2 csapatcsatákba keverednek , amelyek új, soha nem látott játékdinamikát tesznek lehetővé. a franchise-ban.
- Végtelen erő: Válasszon a hat erős Infinity Stone közül a Marvel Univerzumból, hogy befolyásolja a csata eredményét. Minden Infinity Stone egyedi képességekkel és erőteljes játékváltó effektekkel rendelkező karaktereket fog testre szabni, amelyek gyorsan megfordíthatják a csata áradatát.
- Ikonikus hősök: További karakterek csatlakoznak a meghirdetett névsorhoz (Marvel kapitány, Iron Man, Amerika Kapitány, Ryu, Mega Man X és Morrigan) a túlélésért folytatott harcban, köztük Hulk, Thor, Hawkeye, Rakéta mosómedve, Chun-Li, Strider Hiryu, Chris Redfield és Ultron, a jelenlegi névsort legfeljebb 14 karakterre növelve, a későbbiekben pedig még többet kell feltárni.
- Filmes történet: A Marvel és a Capcom univerzum ütközik, amikor a hősök és gazemberek együtt harcolnak, hogy megóvják összevont világukat egy baljós új fenyegetéstől, az Ultron Sigmától. Ez a pszichotikus gazember a Marvel Univerzum Ultron és a Capcom Universe Sigma nevű robot-ellenségeinek kombinációjaként megszállottja, hogy minden szerves életet kibernetikus vírussal fertőzzön meg. A történelem legnagyobb harcosgyűlésének egyesülnie kell, hogy visszavágjon az Ultron Sigma ellen, és megmentse újonnan kialakult világát.
- Elérhető egyjátékos tartalom: A mozi történet élménye mellett a játékosok különféle elérhető, egyjátékos módokban csiszolhatják tudásukat, beleértve az Edzés, a Misszió és az Árkád módokat is.
- Hatalmas többjátékos funkciók: Robusztus online módok és tartalom, beleértve a rangsorolt ​​és alkalmi mérkőzéseket, a globális ranglistákat és a nézői móddal rendelkező online lobbikat, elmélyítik az általános élményt.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2017.09.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI05723
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ