Marooners

Marooners

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
406 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Játsszon el egy vadonatúj szórakoztató társasjáték-játékot, miközben az akció rendszeresen váltogat a játékok között. Tudja kezelni a switcheroo káoszt? Csatlakozzon barátaihoz mind a kanapén, mind az interneten, miközben szadista módon nevet a szerencsétlenségén, vagy jöjjön vissza kísérteni őket, ha meghal. Fuss, ugorj és csapd be a győzelemhez vezető utat!

Party Game őrület: tapasztalja meg a kapcsolóroos káoszt, amikor az akció több intenzív minijáték között átugrik, amikor a legkevésbé számít arra, vagy pedig vállalja a kihívást, hogy minden egyes minijáték közül egyszer teljes játékot készítsen. Szembe kell néznie a különböző típusú játékkal és meglepő bónusz szakaszokkal.
Válaszd ki a Marooner-t: számos furcsa karakter, amellyel kinyithatsz és játszhatsz, 60+ félelmetes fegyver a feloldáshoz és felhasználáshoz, és ha meghalsz ... jöjjön vissza szellemként kísértetjárta barátainak.
Játsszon Party módot és Aréna módot: 25 különböző játék és arénatérkép, a Party Mode módban a kincsért versenyezve, vagy kitalálva, hogy kiderüljön, ki lesz a gyűrű királya Aréna módban. Bármelyik módot választja is, számítson a váratlanokra!
Zökkenőmentes helyi és online játék: akár 6 játékos bármilyen kombinációjában a helyi és az online, amikor szintre lép és kinyit az új fegyvereket, plusz teljes bot-támogatás solo-lejátszáshoz és multiplayer módban, néző módban, korszerű bajnok és lobbiban.

A Marooners bedobja a minijátékok kaotikus keverékét. Előre-vissza válthat egzotikus helyszínek között, miközben annyi kincset fog megragadni, amennyit csak tudsz. Csak próbáljon meg nem fulladni, megégni, összezúzódni, felrobbantani, vagy még rosszabb esetben ...

Lehetősége van arra is, hogy megtapasztaljon egy teljes futást, ahol minden játékot egyszer teljes játékig játszik, vagy csak nézni néhány játékot néző módban!

Tovább, kincs és győzelem várnak!


Fantasztikus a játék a barátokkal a saját nappali szobájában, és ezt támogatjuk! De talán online szeretne bulizni barátaival vagy idegenekkel? Semmi gond! A világ minden tájáról származó emberek könnyen együtt játszhatnak, és akár 2-6 helyi és / vagy online játékos is kombinálható, így a helyi barátai játszhatnak offline barátaiddal. És ha szüksége van néhány extrára a számok kitöltéséhez, vagy nem érzi magát ilyen társaságnak, akkor hozhat be egy AI kalóz botot a játékhoz való csatlakozáshoz.


A Party Mode mellett a Challenge Aréna módban is meghívhatja barátait, hogy megnézze, ki a gyűrű királya! Küzdje le 12 különböző helyszínén, és számíthat arra, hogy időről időre új, új káoszra botlik egy-két rejtett játékmód formájában! Várja meg a váratlanokat, és haljon meg ... szélsőséges módon értjük a WIN-t! Mit vársz, ott kincs van!


Nyisd ki a klassz és furcsa karaktereket játék közben, és válaszd ki a kedvencedet. Ezután töltsön fel egy 70+ egyedi fegyvert, és ez az ellenfelek kétszer is elgondolkodik majd az ön fecsegésében!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie
Megjelenés
2016.09.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
M2H
Cikkszám
DIGI05714
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ