Magicka 2 (Deluxe Edition)

Magicka 2 (Deluxe Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
862 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


Exkluzív Deluxe Edition tartalom:

- Hadúr köpeny szett
- Magicka Zenekar filmzene
- Digitális interaktív térkép
- Kultista köpeny szett

Visszatér a világ legrettentetlenebb szövetkezeti kalandja! A Magicka következő fejezetében a játékosok felemelkednek Aldrheim romjaiból, hogy megtapasztalják a Varázslóktól szinte letörölt Midgård-ot a Varázsló-háborúk után, és azok a kevesek, akik továbbra is megőrültek vagy rendkívül ellenségesek voltak a többiekkel szemben.

Megint megszabadítva a világot a gonosztól, akár négy varázsló és vezetőjük, Vlad, a híres Magicka dinamikus varázslórendszer következő iterációjával felfegyverkezve halad át Midgårdon, miközben a játékosok ismét a szerepüket töltik be, mint valaha ismert leghatalmasabb, kiszámíthatatlanul vicces varázslók. fantáziára!

Tanulj meg újra varázsolni ... Ismét!

Visszatértek a Magicka 1 Steam és Ice hibrid elemei, hozzájuk csatlakozik a vadonatúj Poison! Ez rengeteg új varázslatot jelent a barátok és ellenségek számára - nagyobb robbanásokkal és jelentősen továbbfejlesztett grafikával kiegészítve!

Tanulj meg újra varázsolni

Mint mindenható varázsló, több ezer varázslat lesz a keze ügyében, amellyel kísérletezhet és legyőzheti a gonoszt, speciális mágikusokkal együtt felhasználva megsemmisítheti az ellenségeket, vagy segítséget nyújthat társainak.

- Kombináljon egyszerre akár öt elemet, és működjön együtt barátaival - vagy ellene - a teljes Magicka szövetkezeti élmény érdekében.
- Négy játékos barát tűzzel kompatibilis szövetkezet
- Teljes szövetkezeti támogatás! A Magicka 2 minden szintjét és játékmódját négy játékos együttműködése támogatja, forró csatlakozással, ellenőrzőpontokkal, valamint egyéb támogató funkciókkal és funkcionalitással.
- A barátságos tűz mindig ég, és elősegíti a megjelenő játék humorát, amikor a játékosok véletlenül bántják vagy megölik barátaikat az ellenségek megsemmisítésére tett kísérleteik során.

Légy a varázsló, aki szeretnél lenni!

Rengeteg köntössel, botokkal és fegyverekkel játszhat, mint az ön által választott taláros varázsló, hogy tetszése szerint pusztítást hajtson végre fantázia lények hordái között. A Magicka 2 dinamikus varázslatos rendszere sokféleképpen használható, órákig tartó kísérletezéssel kínálva a játékosokat, hogy kiderítsék, mely varázslatok tartoznak a repertoárjukba. Tegyen rá mind a szövetkezetet, mind a barátságos tüzet, és receptje van vidám katasztrófákra.

Játssza le a következő fejezetet műtermékekkel

A Magicka 2 történetek által vezérelt kampánymódot kínál a buja fantáziavilágban, amelyet az északi folklór erősen befolyásol. A franchise újdonságai az "Artefaktumok", amelyek különböző kapcsolóként és lehetőségként működnek a játékosok számára a játékélmény testreszabására és megváltoztatására, és nagyobb visszajátszhatóságot nyújtanak, ha kihasználják őket.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2015.05.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI05667
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ