MXGP 2019: The Official Motocross Videogame

MXGP 2019: The Official Motocross Videogame

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 669 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A hivatalos Motocross Championship videojáték visszatért, sok új funkcióval a sorozatban!
A JELEN SZEZON
A 2019-es MXGP és MX2 bajnokság összes versenyzője, motorja és csapata készen áll arra, hogy kihívást küldjön Önnek a szezon hivatalos versenyein, amelyek a világ minden táján zajlanak.
Neuquentől Sanghajig tapasztalja meg a most befejeződött versenyek izgalmait, vagy fedezze fel őket először. És ha nem tetszik a jelenlegi állás, változtassa meg őket!
Csakúgy, mint a való életben, a dinamikus időjárási funkcióval változó időjárási viszonyokkal kell szembenéznie. Végül is mindig napsütés van az eső után, igaz?
Csatlakozzon a szponzor által finanszírozott MX2 és MXGP bajnokságokhoz, vagy vegyen fel egy hivatalos csapatot.
A Sávszerkesztő
Engedje szabadjára fantáziáját a Track Editor alkalmazással, hogy létrehozza álmai nyomát, és megossza azt a közösséggel. Ki építi a legjobb pályát? Válasszon a különféle tájak és a világ legnehezebb terepei közül.
A JÁTSZÓTÉR
Fejlessze lovagolási képességeit ezen a Provence franciaországi régióban található edzéskörzetben, barangoljon szabadon vagy versenyezzen két MX pályán, egy SX pályán és egy Enduro pályán, kísérletezve különböző időjárási viszonyokkal és nappali / éjszakai beállításokkal.
Szerezzen egyedi testreszabási készleteket számos teszt elvégzésével, amelyek bizonyítják sebességét, mozgékonyságát és levegőben történő irányítási képességeit.
A Track Editor csak egy a sok lehetőség közül a játékos számára, hogy egyedi játéktartalmat készítsen, és kihívást nyújtson a Motocross közösség számára szerte a világon! Vigye a versenyt a következő szintre a Waypoint móddal! Készítse el saját útját az ellenőrzőpontok elhelyezésével, majd keresztezze őket, hogy megpróbálja beállítani a leggyorsabb időt, és ossza meg online, hogy hasznos pontokat szerezzen a játék előrehaladásához!
MÉG TÖBB TESTRESZABÁSI TÉTEL
Készüljön fel arra, hogy kihívja az ellenfeleket az MXGP és az MX2 kétütemű és négyüteműek közül, és testreszabhatja tapasztalatait végtelen lehetőségekkel mind a motorosának, mind a kerékpárjának. Válasszon több mint 10 000 tétel közül, hogy Ön és utazása kiemelkedjen.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2019.08.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Milestone
Cikkszám
DIGI06190
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ