MORDHAU

MORDHAU

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 618 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A MORDHAU egy középkori első és harmadik személyű többjátékos slasher. Lépjen be egy 64 fős játékosok mozgalmas csatatérére zsoldosként egy kitalált, de reális világban, ahol megtapasztalhatja azt a brutális és kielégítő közelharcot, amellyel mindig többet térhet vissza.
Jellemzők:
Hatalmas csaták: Kis léptéktől kezdve a 64 fős összes háborúig olyan módokban, mint a Frontline vagy a Battle Royale .
Szövetkezeti és offline játék: Harcolj az ellenséges hullámokkal a barátaiddal együtt a szövetkezeti Horda módban , vagy gyakorold képességeidet offline módon az AI ellen.
Szabad formájú közelharc és távolsági harc: Teljes irányítást szerezhet a karaktere és a támadások felett, és fejlesztheti egyedi stílusát.
Mélyre szabott karakter-testreszabás: Formázza meg arcát, alkossa meg a fegyverét részekből, és válasszon ki egyes páncéldarabokat a tökéletes harcos létrehozásához.
Hatalmas fegyver- és felszerelési arzenál: Vegyen magával ellenségeket egy nagyszóval, felülről eső nyilakkal, vagy akár dőljön hátra és építsen erődítményeket.
Harcolj bárhol: Tapasztalja meg a lovasok töltését, harcoljon létrákon, és működtessen olyan ostrommotorokat, mint a katapult és a ballista.
Viscerális és goromba harc: Érezd minden ütés hatását, és küldd el a végtagokat, miközben rombolsz ellenségeiddel. (A vér és a gore választható)
Hihetetlen harcok: A játék, ahol a harcok hihetőnek tűnnek, a MORDHAU egyensúlyt teremt a játékmenet és a realizmus között.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Grafikus erőszak, gore, érett nyelv

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2019.04.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Eagle Dynamics
Cikkszám
DIGI06068
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ