MASTERS OF THE WORLD - Geopolitical Simulator 3

MASTERS OF THE WORLD - Geopolitical Simulator 3

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
10 558 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Fedezze fel a mai világ geopolitikai szimulációjának ipari szabványát!
A Masters of the Worldben a Geopolitical Simulator harmadik megtestesülése egy vagy több ország államfőjeként játszani, és befolyását szerte a világon kiterjeszteni.
Teljesen egyedi szimulációs motor
A játékmotor, a Geopolitical Simulator 3 több mint 600 adatelemet tartalmaz a 175 játszható országból, és a játékosok műveletei alapján kiszámítja azok valós időbeni változásait a játék során. Néhány példa a népszerűségi besorolások, a politikai kapcsolatok és az országok közötti gazdasági cserék. Különböző szervezetek, beleértve a NATO-t is, a Masters of the World szimulátor technológiáit használják oktatásra és képzésre.

Több mint ezer játszható akció. Az ország élén a játékos / államfő számos területen tevékenykedhet: költségvetés, adózás (közel harmincféle adó), pénznem, gazdaság (több mint 130 gazdasági tevékenység), kül- és belügy, védelem , társadalom, munka, egészség, szociális biztonság, oktatás, környezetvédelem, közlekedés, kultúra és egyebek.

E területek mindegyikére számos törvényjavaslat javasolható, és a Parlamentnek szavaznia kell azok elfogadása érdekében. Például: a szociális jóléti juttatások minimumának meghatározása, a nyugdíjkorhatár megváltoztatása, atomfegyverek fejlesztése titokban, az autóipar támogatása, tanárok felvétele, a szakszervezetek hatalmának meghatározása, az utak sebességkorlátozásának meghatározása, a prostitúció szabályozása, nemzetközi filmfesztivál létrehozása stb. .

a játékos is építeni elemeket a világtérképen, mely ennek megfelelően fog változni: a nukleáris erőművek, szélerőművek, katonai bázisok, csővezetékek, a nagy sebességű vasútvonal, repülőtér, és még sok más.

Minden cselekedetnek megvan a maga következménye. A lobbik, a társadalmi csoportok, valamint a vezető nemzeti és nemzetközi szereplők beavatkoznak, ha mesterséges intelligenciájuk ezt szükségessé teszi (interjúk a sajtóval, lemondások, tiltakozások, sztrájkok, útblokkok, háborúk ...).

A feszültség elkerülése érdekében a játékos bármilyen figurával találkozhat, vagy megcélozhatja a médiát (több mint 8 órás párbeszéd a játékban).

Hírszerző szolgálatának köszönhetően a játékosnak van egy teljes kém- és “különleges” operáinak arzenálja is. Például - saját felelősségére - felfedhet egy másik politikai párttal kapcsolatos botrányokat, szétszerelheti a terrorista hálózatokat, szabotálhatja a külföldi infrastruktúrát, meggyilkolhatja az ellenfelet stb.

A katonaság vezetőjeként a játékos minden egységét a térkép körül mozgathatja a tényleges alapjaiból a katonai konfliktusok során.

A nemzetközi szervezetek (ideértve több mint 50 szervezetet) fontos szerepet játszanak. Például az ENSZ-ben a játékos felmondhat egy nemzetet annak érdekében, hogy megszerezze a Biztonsági Tanács engedélyét katonai beavatkozásra. A játékos saját szervezetet is létrehozhat. A hatalomban maradás érdekében aktívan kampányoznia kell annak érdekében, hogy megválasztották.
Lejátszható forgatókönyvek
Körülbelül húsz forgatókönyvet tartalmaz a játék, például: „Amerikai költségvetési szikla”, „Izrael – Irán eszkaláció”, „A rizst exportáló országok szervezete”, „Az európai költségvetési aranyszabály”, „Dél-amerikai csővezetékek építése”, „Afrikai gazdasági Boom ”,„ Harmadik világháború ”,„ Triple A ”és„ Éhínség Dél-Szudánban ”.
Több integrált lehetőség
Hálózati multiplayer mód
Több országos mód több ország egyszerre történő lejátszásához
Játékbeállítások: terrorista tevékenységek, természeti katasztrófák valószínűségei, az emberek reaktivitása, háború kiváltása
Valós idejű online játékos rangsorolás
Saját képek, logók és nevek integrálása a játék még realisztikusabbá tétele érdekében
Interaktív bemutató és folyamatosan elérhető segítség a játék során
Élvezze a geopolitika tanulását a QUIZ módban, amely több mint 3000 kérdést tartalmaz
Szöveg és párbeszédpanel 100% -ban angolul


Megjegyzés a DRM-ről: automatikus és zökkenőmentes aktiválást használ az első indításkor, majd offline módban lejátszható, ha szükséges. Korlátlan aktiválást tesz lehetővé egyszerre három számítógépen, ráadásul szükség esetén ingyen áttérhet más számítógépekre. Tehát soha nem kell kétszer fizetnie a játék ugyanazon licencéért. A rendszer lehetővé teszi a jövőbeli és visszamenőleges kompatibilitást a játék kiegészítőivel, valamint a játék folytatásainak közelgő frissítéseivel és a hírlevelek előfizetésével. Ez azon játékosok számára is lehetőséget kínál, akik korábban vásároltak más helyszíneken, hogy gőzön vándorolhassanak és megőrizhessék kiegészítőiket.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2014.02.05
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Eversim
Cikkszám
DIGI05763
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ