Lords of the Fallen (Digital Deluxe Edition)

Lords of the Fallen (Digital Deluxe Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 288 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 


Magába foglalja:

  • Alapjáték,
  • Digital Artbook,
  • Digitális térkép.


Az ókorok idején a világi birodalmat a tiszta gonosz uralma irányította, aki az egész emberiséget rabszolgává tette uralma alatt. De a félelem haraggá vált, amikor a lázadás nőtt az emberek szívében - a Nagy Feltámadás hajnaláig, amikor megkezdődött a szabadságharc. A bukott Istent félredobó dicsőséges győzelem után az emberek új rendet diktáltak ... egy olyan világot, ahol soha nem lehet megbocsátani bűnt, és a megváltás nem volt lehetőség.
Évezredekkel később a világ megremeg a félelemben, amikor a Démoni Rhogar Légió visszatér az ártatlan szellemek iránti éhségtől hajtva sötét birodalmából. Az emberiség kétségbeesett utolsó cselekményében egy valószínűtlen védőt hív fel - egy elítélt bűnösöt, akit a társadalom elutasít és elűz a fényből ... egy férfit, akit Harkynnak hívnak. Most mentora, Kaslo mellett el kell utazniuk a Sötétség forrásához ... hogy szembenézzenek az Elesettek Uraival.
Merüljön el egy gyors ütemű akció-RPG-ben egy összetett és kielégítő közelharci rendszerrel, ahol a fegyverek, a páncélok és a készségek közvetlenül befolyásolják az ellenség sebességét és támadásait ... ha minden más kudarcot vall, tiltott varázserővel pazarolja ellenségeit.

Artbook: Fedezze fel a Bukottak urai terveit ebben az egyedülálló, 96 oldalas Artbookban. Minden oldal megvilágítja az ötletek kollázsának a játék nyelvére történő lefordításának aprólékos folyamatát. Csodálkozzon sok tehetséges művész koncepcióművészetén, amelyek összeálltak, hogy mindent megteremtsenek a lélegzetelállító helyszínekről, az erőteljes Rhogar Lordsról és alattomos csatlósaikról, a részletes páncélzatokról, fegyverekről és tárgyakról, amelyek segítik Harkyt abban, hogy szembenézzen a legsúlyosabb fenyegetéssel - az Elesettekkel. Isten.

Világtérkép: Fedezze fel a Bukottak Urai sötét fantáziavilágát. Kövesse Harkynt útján, és utazzon el a háború központjába a dimenziók közötti szakadásban ezen az emberi és démoni birodalmakat ábrázoló bonyolult térképen.

Jellemzők

  • Indulj el egy epikus küldetésen, amely emberi és démoni birodalmat is felölel
  • Szembesülni a hatalmas urakkal, a Rhogar hadsereg tábornokaival
  • Fedezze fel a hatalmas sötét fantáziavilágot
  • Döntsön okosan, mert megpecsételheti a sorsát
  • Használjon legendás fegyvereket és páncélokat egy hatalmas arzenálból
  • Válassza ki az osztályát: Warrior, Cleric vagy Rogue, és testreszabhatja mindegyiket készségekkel és fegyverekkel
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2014.10.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
City Interactive
Cikkszám
DIGI05515
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ