Light of the Mountain

Light of the Mountain

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 476 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

"Akinek bárki megtalálja ezt a levelet. Lehet, hogy elmúltam, amikor elolvastam ezt a levelet, de tudom, hogy boldog voltam."

A Hegy fénye egy puzzle-megoldó kalandjáték, amely elmondja egy haldokló ember történetét, Isaac Elliot nevén, aki egy titokzatos szigeten rekedt el, ahol hatalmas, magasodó hegy áll otthont, amelynek csúcsán kíváncsi és erős fény világít. Egyedül Ázsáknak fel kell fedeznie a szigetet és még álmainak legmélyebb mélységét is, hogy feltárja a sziget titkait és megismerje életének végét - fedezze fel a szigetet, oldja meg rejtélyeit, elmerüljön a világban az álmokról, és keresse meg a hegyen lévő fény jelentését.

A Mountain of Mountain játékmenetének a felfedezésére és a játék négy eszközének felhasználására összpontosít különféle rejtvények megoldása és az akadályok leküzdése. Fedezze fel a sziget sok rejtett titkát és helyét, és játssza végre egy haldokló ember álmait, lassan elveszíti a valóságot. A főszereplő, Isaac, részletezi életének múltbeli eseményeit, reményeit, álmait és sajnálatát, miközben közelebb kerül egyre közelebb ahhoz, hogy felfedezze a hegy mélyén a fény mögött rejlő jelentést.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2018. 02. 02.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Songhouse Games
Cikkszám
DIGI05458
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ