Lifeless Planet

Lifeless Planet

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 097 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 


Miközben egy távoli bolygón keresi az életet, egy űrhajós felfedez egy elhagyott orosz várost. Arra gyanakszik, hogy küldetése kamu, amíg egy titokzatos fiatal nő megmenti egy furcsa és halálos jelenségtől ... Az élettelen bolygó egy harmadik személyű akció-kaland, amely egy régi iskola sci-fi történetét és látványos környezetét mutatja be a szellem szellemében. klasszikus akció-kalandok.


A bolygón történt kemény leszállás után az űrhajós felfedezi, hogy az életben gazdag bolygó puszta pusztaság. Amikor a legénység után kutat, megdöbbentőbb felfedezést tesz: bizonyíték arra, hogy az emberek évekkel ezelőtt már jártak ezen a bolygón! Amikor egy elhagyatott szovjet korszak orosz városára bukkan, nehezen tudja megérteni küldetését. Könnyű utazása a bolygóra visszaküldte őt az időben? Vagy ez valami furcsa hidegháborús kamu?

Útközben az űrhajós találkozik egy orosz nővel, Aelitával, aki valahogy képes túlélni a bolygó ellenséges légkörét. Egy szokatlan természeti jelenség révén a bőre a talajt zölden ragyogja a lába alatt. A játékosnak ezeket az izzó pályákat útmutatóként kell használnia a bolygón az áruló és halálos fenyegetések mellett. Biztonságba vezeti ... vagy korai halálba?

Az Élettelen bolygót a hidegháborús korszak tudományos fantasztikus történetei inspirálták, és kérdéseket tettek fel az emberiség űrutazási vágyával kapcsolatban. Mi lenne, ha átutazna a galaxison egy másik bolygóra, hogy megtalálja az embereket, akik már ott voltak? Milyen ember jelentkezne egyirányú küldetésre, otthagyva a Föld bolygót és mindenkit, akit valaha ismertek és szerettek ... hogy egy Föld-szerű bolygó keresésére induljon?

Korlátozott használatú sugárcsomaggal és mobil robotkarral felszerelve a játékosnak esze és ügyessége alapján kell megoldania a rejtvényeket, megfejteni a rejtélyt és túlélni az Élettelen bolygót!

Jellemzők

  • Fedezze fel 20 egyedi és légköri környezetet egy hatalmas és alattomos bolygón.
  • Kövessen egy titokzatos fiatal nőt, aki végigvezet a veszélyes terepen és a halálos életformákon.
  • Vizsgálja meg egy elhagyott orosz város megdöbbentő felfedezését.
  • Tapasztalja meg az izgalmas és izgalmas történetet a gazdag grafika és a filmes vágott jelenetek révén.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2014.06.06
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Serenity Forge
Cikkszám
DIGI05452
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ