Lethal League Blaze

Lethal League Blaze

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 984 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Lethal League Blaze egy intenzív, nagy sebességű labdajáték, egyedi karakterekkel, távoli látványhangokkal és egyetlen ilyen gyenge szarral sem. A Shine City-ben az antigravitációs labdajáték már régóta illegális volt. A játékot folytató csoportot a Lethal League-nek nevezték el. A játékosok és a legénység még a föld alatti sportolásukkal versenyeznek a Ligában a kihívásért és a tiszteletért.A játékban a cél az ellenfelek labdával történő legyőzése. A labdát manipulálhatja a tökéletes szög elérése érdekében, és felhasználhatja a karaktered különleges mozdulatait, hogy meglepje őket. De minden sztrájk felgyorsítja a labdát, vagy akár megduplázza annak sebességét is, a rettenetesen extrém sebességekig. Megjelölheti a labdát a színével, de ezen a nagy sebességen az asztalok gyorsan elfordulnak. Helyileg játszhatsz barátaival és ellenségeivel, egyedül az egyjátékos módban, vagy harcolhatsz online!

Közreműködő

Legfeljebb 4 játékos:
Játsszon helyben ÉS online akár 4 játékossal.
Könnyű felvenni, nehezen elsajátítható a játék:
Indítsa el egyszerűen a labdát gyorsabban és gyorsabban oda-vissza ütve. Javítson úgy, hogy megtanulja, hogyan kell használni a Smashes, Bunts és a Speciális képességeket előnyeihez. Akkor lépj tovább a parry-kel és a puszta pszichológiai jósággal végződő dobásokkal szemben: gúnyolódások.
Rengeteg nyithatatlan extrával és titokkal:
Nyisd ki a karaktereket és ruhájukat játék közben. Új módok és színpadok is ott vannak, sőt a hangzást is fel lehet nyitni, hogy szabadidőben játszhassanak.
Játssz egyedül:
lépj fel egyedül a tányérra, és verd meg az ellenfelek sorozatát az Arcade módban, hogy elérd a robbantó főnökharcot. Ezután nézd meg az eseményen alapuló Story módot, amelyben a Shine City meccseinek minden oldalán játszol.
Üzemmódok és opciók:
Válassza ki a kívánt játékstílust, mint például a HP, egylövés vagy pontok. És akkor vannak olyan játékmódok, mint a Strikers, célokat használva, és valami, amit Lethal Volleynek hívnak ...
Gonosz zeneszámok:
Breakbeat, Hip-Hop és House zene, amelyen szerepelnek Hideki Naganuma, Frank Klepacki, Pixelord, Bignic és természetesen Klaus Veen.

A Lethal League Blaze a népszerű lövedékharci játék folytatása, a Lethal League nevetséges sebességeiről és ütős játékáról ismert, az eredeti játék intenzív volt nézni és intenzívebben játszott. Ezúttal a megjelenéskor kettős karakter lesz, és még sok más lesz az utána.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Sport
Megjelenés
2018. 10. 24.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Team Reptile
Cikkszám
DIGI05427
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ