LEGO Jurassic World (EU)

LEGO Jurassic World (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 808 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Jurassic Park, az Elveszett világ: Jurassic Park és a Jurassic Park III, valamint a rendkívül várt Jurassic World epikus történetét követve, a LEGO Jurassic World ™ az első videojáték, ahol a játékosok mind a négy Jurassic film újból élhetnek és megtapasztalhatják a játékot. LEGO formátumban átalakítva, és a TT Games aláírásának klasszikus LEGO humorán keresztül elmondva, az izgalmas kaland felejthetetlen jeleneteket és cselekvési sorozatokat hoz létre a filmekből, lehetővé téve a rajongók számára, hogy a kulcsfontosságú pillanatokban játszhassanak, és lehetőséget biztosítva számukra, hogy teljes mértékben felfedezzék Isla Nublar és Sorna Isla.

A JÁTÉK JELLEMZŐI:
• Élvezze a legfontosabb pillanatokat mind a négy Jurassic film közül: 65 millió éves kaland a készítés során - a klasszikus LEGO tégla szórakozásból!
• Pusztítson el LEGO dinoszauruszokként: Válasszon a 20 dinoszaurusz közül, beleértve a barátságos Triceratopsot, a halálos Raptort, az ördögi Compyt és akár a hatalmas T. rexet is.
• Testreszabhatja saját dinoszauruszgyűjteményét: Gyűjtse össze a LEGO borostyánt és kísérletezzen a DNS-sel teljesen eredeti dinoszauruszok létrehozásához, mint például a Dilophosaurus Rex.
• Töltse fel és fedezze fel Isla Nublar és Isla Sorna-t: Helyezze el egyedi dinoszaurusz-alkotásait evezősökbe, amikor teljesítesz a Free Free küldetéseket.
• Játssz családjával és barátaival az egyszerű hozzáférésű drop-in, drop-out játékmenet lehetőséggel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2015.06.11
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI05375
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ