LEGO: Batman 2 - DC Super Heroes

LEGO: Batman 2 - DC Super Heroes

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 085 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Legends Unite! Batman és Robin dinamikus duója csatlakozik a DC világegyetem többi híres szuperhőséhez, köztük a Supermanhoz, a Wonder Womanhez és a Green Lanternhez, hogy megmentse Gotham várost a pusztítástól a hírhedt gazemberek, Lex Luthor és a Joker kezén.
Főbb jellemzők
Gyűjtsön össze 50 DC képregény karaktert, és hajtsa végre új szuper képességeit - szárnyaljon levegőn szabadon barangoló repüléssel, fagyasztja be és tolja be a tárgyakat a Super-Breath segítségével, és melegítse fel és vágja be a lyukakat a Heat Vision segítségével.
Mesterítsen új öltönyöket és eszközöket, például a Batman Power Suit és Robin Hazard Suit olyan nyomás ágyúval felszerelve, amely képes felvenni és kiszívni a veszélyes folyadékokat.
A játékosok felfedezhetik Gotham Cityjét sétálással, repüléssel vagy feloldással és különféle hűvös járművek irányításával is, beleértve a Batmobile, a Batwing és a Batboat.
LEGO videojátékokban először hallgassa meg a LEGO karakterek beszélgetését!
Élvezze a játékot barátaival és családtagjaival az egyszerű drop-in / drop-out co-op játék segítségével, amely dinamikus split képernyőt tartalmaz.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2012.06.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI05389
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ