King's Bounty: Dark Side

King's Bounty: Dark Side

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
427 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Eljött az idő, hogy csatlakozzunk a Dark Journey-hoz, Teana másik oldalára, és ellátogassunk a világ titokzatos részébe, amelyet a királyi fejvadászok még soha nem láttak.

A King's Bounty sorozatban a játékosok először választhatják meg hősök versenyét és osztályát. Légy félelem nélküli orkok harcos, vezesse és gyógyítsa meg csapatait démonként, vagy használja a sötét mágia félelmetes vámpírként.

A világ zavarban van. Miután megnyerték a Tristremi csatát, az arrogáns tündék elkoptatja az ork falvakat, megszentelte a szentélyeket és mészárolta az ártatlanokat. Orc-Baghyr, a legnagyobb élő Orc harcos, egy maroknyi hűséges követővel kénytelen elmenekülni. Megígéri, hogy erősebb erővel tér vissza, és visszatér hazájába!

Emberi lovagok seregei támadják meg Atrixus földjét. Egy fiatal, Neoleene nevű démon, aki még mindig gyászolja királyi apja halálát, és odaadó imps kis egysége minden, ami akadályba lép a betolakodó hordával.

Az ősi Morton klán kastélyát vámpírvadászok serege fenyegeti. A Young Daert elhagyja otthonát, hogy szövetségeseket keressen a többi sötét faj között. Mindenkinek csatlakoznia kell hozzá, vagy el kell vesznie.

A három hős sorsát lepecsételték. Összejönnek a Fekete Barlang mélyén, ahol sok évszázaddal ezelőtt a fényversenyek bebörtönözték az ősi gonoszt. A hősök fogadalmat cserélnek és antik tárgyakat osztanak meg, majd összegyűjtik seregeiket és menetelnek, hogy küzdenek a versenyük túléléséért. Egyesülniük kell a fény ellen, vagy arcuk kihalásával kell szembenézniük!

Új társ-rendszer (különböző társak minden karakterhez);
Új csata társ;
Új egységek, tárgyak és düh képességek;
Több mint 100 új küldetés és 15 új helyszín.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2014.08.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
1C Company
Cikkszám
DIGI05187
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ