King Arthur Collection

King Arthur Collection

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 213 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 


5 elemet tartalmaz:
 King Arthur - The Role -playing Wargame, The Saxons kiegészítő, The Druids bővítés, Knights and Vassals DLC, Legendary Artifacts DLC

Üdvözöljük a lovagiasság elveszett korában, a mágia és a mítoszok korszakában, ahol úgy kell uralkodnia a földön, mint a korszak egyik élő legendája: Arthur, Uther Pendragon fia és az Egykor és Jövő király, akiről a próféciák beszélnek.

Teljesítsd sorsodat, és állítsd be jogos helyedet Britannia trónján. Küldje hőseit és híveiket a legendás harcosok és szörnyek csatájába, míg a szentek és a népi népek megpróbálják magukat varázslók és gonosz lovagok ellen.

Jellemzők

  • Valós idejű fantáziacsaták: Vegyen részt látványos harcokban, ahol katonák és neves hősök ezrei, például Sir Lancelot és Merlin vesznek részt.
  • Körökön alapuló kampánytérkép: Britannia háromdimenziós topográfiai térképként jelenik meg.
  • Készítse el saját legendáját: Arthur király saga, egy epikus mese Britannia meghódításáról, történeteken alapuló kampány útján kerül elbeszélésre.
  • Erkölcsi diagram: A játékban hozott minden döntés befolyásolja Arthur király helyzetét az erkölcsi táblán. Ezek a lehetőségek különleges tartalmakat, szövetségeseket, hősöket, egységeket és fejlesztéseket tárnak fel.
  • RPG elemek: A hősök készségeket, varázslatokat és képességeket tanulnak. Használhatnak mágikus tárgyakat is, vagy légi főurakká válhatnak, akiket egy tartomány vezetésével bíznak meg.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2004.06.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI05177
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ