Killing Room

Killing Room

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 772 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Killing Room egy első lövöldözős játék, amelyet egy gazemberszerű RPG és a reality-show paródia kever. Ön (nem) szerencsés versenyző a Killing Roomben, egy népszerű valóság show-ban egy dekadens 22. században. Tudod, hogy csak dicsőség vagy halál létezik - a halálból 100 eset közül 99-ben nyernek.


Első személyes lövő
A Killing Room klasszikus első személyű lövöldözős játékot kínál sok fegyverrel, még olyan közelharci fegyverekkel, mint Scythe vagy a közönség kedvenc repülõvize.
Rogue-szerű
Végleges halál, véletlenszerű generáció és nagyon nehéz nehézségek vannak a Killing Roomban, így biztosítva, hogy képességeidet megfelelő módon teszteljék, és hogy minden rossz lépés sok problémát okozhat neked.
Valóság-show paródia
Szeretjük a Futó ember film / könyv Smash TV játékának gondolatát. Ezért a Gyilkos terem célja. A karaktered rossz helyzetben van, de nevetségesen gazdag lehet néhány órán belül. Mindenki azonban mindent megtesz, hogy megállítsa. A Killing Room egy kegyetlen valóság-show, tele sötét humorral és cinizmussal.
Online szavazás szalagok és nézők számára
Megengedheti, hogy egy igazi online közönség döntsön arról, hogy miként kap jutalmat vagy büntetést a játék során. Csak közvetítse a játékot, és ossza meg a megadott URL-t a követőivel. Ez egy teljesen új módszer a játékos és a közönség közötti interakcióra. Gondoskodtunk arról, hogy ez mindkét fél számára nagyon sok móka, bár abszolút választható. A valódi online közönség nélkül való játék még mindig teljes élmény.
Népszerűség meghajtású
Nemcsak egy online közönség figyel majd figyelmesen. Tevékenységeit egy AI közönség is értékelni fogja. Ha unalmas vagy, akkor népszerűsége csökkenni fog. De ha szórakoztatja a tömeget, akkor hősévé válhat. A TV-műsorok során népszerűség minden. Szó szerint ez minden, mert ha bosszantja a közönséget, akkor bánni fogja azt a pillanatot, amikor valaha is belépett a Killing Roomba.
RPG
Karakterét különböző tulajdonságok határozzák meg - kitartás, egészség, sebesség, védelem, pontosság stb. Fektethet ezeknek a tulajdonságoknak a javításába, hogy jelentősen segítsen a kétségbeesett erőfeszítésekben. De függhet olyan tételektől is, amelyek javíthatják a tulajdonságaikat, sőt speciális effektusokat és bónuszokat adhatnak az alapvető RPG rendszeren túl. Kettős ugrások, csapdák sérthetetlensége, a Killing Room készletek különféle térképei és rengeteg egyéb hasznos dolog található. De ha rossz fiú vagy lány vagy alacsony népszerűséggel, vagy bátorítja az online nézőket, akkor olyan problémákat is kaphat, amelyek… nos, gondot okoznak… az alig észrevehető büntetésektől kezdve a súlyos betegségekre jellemző tulajdonságaiig, a futtatásképtelenségig vagy elveszíti a szemét.
Változatos és gazdag tartalommal és játékkal
Fegyverek és közelharci fegyverek, 3 különböző „világ” egyedi ellenségekkel, főnökharcok, több mint 100 egyedi cikk, érdekes látnivalók és jutalmak és még sok más vár rád a Killing Roomban. Ugyanakkor, míg a műsorunk véglegesen megpróbálja megölni a résztvevőket, nemcsak a lövöldözésről szól. Sok érdekes csapdát, rejtvényt és más elemet készítettünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a műsorunk semmiképpen sem unalmas.


8 véletlenszerűen generált szint
8 főnök lény, egyedi játékmenettel és intro animációkkal
Online szavazás a közvetítők és a közönség közötti jobb kapcsolat érdekében
15+ fegyverek
25+ ellenséges típus
150+ egyedi elem
Harci, puzzle és csapdás szobák
Ingyenes tartalmi javítások
Támogatjuk a Killing Room kiadását követően, nem csak a hibák javításával, hanem az ingyenes tartalomfrissítésekkel is, amelyek további tételeket, fegyvereket, ellenségeket és szobaváltozatot hoznak neked.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2016.10.20
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Alda Games
Cikkszám
DIGI05172
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ