Killing Floor 2 (Deluxe Edition)

Killing Floor 2 (Deluxe Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 121 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A KILLING FLOOR 2 Digital Deluxe Edition a következőket egészíti ki az alapjátékhoz:

DJ Scully karakter, egyedi hangcsomaggal és arc- / testbőrkészlettel
További kozmetikai cikkek (mindegyik többféle választható változattal):
„Scullyphones” fejhallgató DJ Scullyhoz, Mr Foster , Hayato Tanaka és Donovan Neal
3D szemüveg Ana Larive-nak és Hayato Tanaka Bowl
Hat az Mr. Foster és tiszteletes Alberts számára
Killing Floor 2 Soundtrack
Killing Floor 2 Digital Artbook

A Killing Floor 2 a 2009-ben kiadott nevetségesen szórakoztató és sikeres eredeti cím utódja. A Killing Floor 2-t 2015 áprilisában az Early Access segítségével adtuk ki a Steam-en keresztül, és az elmúlt 7 hónap során 3 hatalmas tartalmi frissítést hoztunk létre egyre közelebb a végleges kiadáshoz.

Nézzen tovább további információkért!

MEGJEGYZÉS: Valószínűleg vannak olyan régiók, ahol a jövőben előírhatjuk, hogy a jövőben csökkentéseket kell végrehajtanunk, különösen a gore rendszerben, hogy megfeleljünk a helyi minősítési tábláknak, amint a játék teljes kiadási állapotába kerül. A legvalószínűbb ennek a veszélynek kitett régiók: Németország (az USK-n keresztül) és Ausztrália (az OFLC-n keresztül). Japán egy másik lehetőség (CERO-n keresztül), de számunkra ismeretlen mennyiség. Hogy teljesen világos legyek: ez azt jelenti, hogy ha olyan régióból vásárol, amely rendszeresen kényszeríti a játékokat a gore-ra, akkor csökkentheti a gore-ját, amikor a játék teljes kiadású verziójára megyünk.

A történet
A KILLING FLOOR 2 játékosai leszállnak kontinentális Európába, ahol a Horzine Biotech sikertelen kísérlete által okozott járvány gyorsan elterjedt és megállíthatatlan lendületet kapott, lényegében megbénítva az Európai Uniót. Alig egy hónappal az eredeti KILLING FLOOR eseményeinek lezárása után a klónminták mindenütt jelen vannak, és a civilizáció rendetlenségben van; a kommunikáció kudarcot vallott, a kormányok összeomlottak, és a katonai erőket szisztematikusan felszámolták. Európa népe túl jól ismeri a túlélést és az önmegőrzést, és a szerencsés túlélők bujkáltak.

Ennek ellenére nem mindenki adta fel a reményt ... A civilek és a zsoldosok egy csoportja összefogott, Horzine által fizetve, a kitörés leküzdése érdekében, és Európa-szerte magánfinanszírozású műveleti bázisokat hozott létre. A klónok kitörése után a játékosok leereszkednek a zeddel terhelt forró zónákba, és kiirtják őket.

Főbb jellemzők:


- Visceralis Gore - A KILLING FLOOR 2 egy saját, nagy teljesítményű, tartós vérrendszerrel emeli fel a górét, amely a hűség új szintjét hozza a műfajba. A játékosok beleket, levágott végtagokat és vérrepülést küldenek, amikor ellenséges hordákon gázolnak át. De vigyázniuk kell! Ha elfogják őket, az ellenségek kitépik őket, és az egész párt végtagjukat végtagokból
- 6 fős kooperatív játék vagy szólójáték - változatos, játszható karakterek sokasága várja, hogy a játékosok választhassanak, amikor online kooperatív módban vagy szóló módban lépnek be a küzdelembe azok számára, akik hajlandóak egyedül bátorakodni a szörnyű példányok mellett.
- Rémisztő Zeds - Az eredeti játék új ellenségei és rajongói kedvencei kibővített és intelligensebb mesterséges intelligenciával rendelkeznek, erőteljes támadásokat vetnek ki, tömegekben támadnak, hogy gyengítsék a játékos pártját, és új szintre emeljék a kihívás szintjét és a félelemfaktort.
- Újdonság a "Nehézségen" - A legtöbb játék csak növeli az egészséget és az ellenségek károsodását. A KF2-ben a zedek másképp kezdenek viselkedni, amikor a nehézségi szinteken dolgozol. Új támadási lépések. Új módszerek, hogy rád férhessenek. Új stratégiák. Készülj fel a meglepetésekre!
- A fegyverek egyedülálló keveréke - A modern katonai rohampuskák, brutális rögtönzött rögtönzött fegyverek, klasszikus történelmi fegyverek és a falról vett „Mad Scientist” fegyverek mellett a KILLING FLOOR 2 egyedülálló keveréke a gyilkos eszközöknek, amelyek minden játékost kielégítenek.
- Expanded Perk System - Az eredeti játékból származó jutalmakat újragondolták, és még többet adtak hozzá a dobáshoz. Minden jutalom olyan tehetséges döntésekkel halad előre, amelyek felerősítik a különböző játékstílusokat, így a játékosok egy terjedelmes és jutalmazó mérföldkövekkel teli haladási utat kapnak.
- Brutális közelharc - A KILLING FLOOR 2 teljesen felújítja a közelharcot. A játékosok most már irányíthatják, milyen típusú közelharci támadásokat hajthatnak végre, lehetővé téve számukra, hogy csonttörő bénító támadásokat hajtsanak végre a Zeds számára.
- SDK - mint mindig játékunknál, a térképek létrehozásának eszközei és még sok minden más! A Early Access használatával ez új szintek létrehozását teszi lehetővé. A teljes SDK-támogatást a korai hozzáférés periódusán keresztül alkalmazzuk.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2015.04.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Tripwire Interactive
Cikkszám
DIGI05167
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ