Kerbal Space Program: Making History

Kerbal Space Program: Making History

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 230 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Bővítse Kerbal tapasztalatait, mint még soha, a Kerbal Space Program: Előzmények bővítése révén. A kritikusok által elismert űrszimulációs játék első bővítőcsomagja új tartalommal bővíti a Kerbal Űrprogramját, beleértve a magával ragadó Mission Builder-t, a History Pack-t, amely történelmi események inspirált küldetéseit tartalmazza, és rengeteg új alkatrészt kínál a játékosoknak, hogy KSP-tapasztalataik során felhasználhassák őket. Készítsen, indítson és ossza meg, mint még soha, a Kerbal Space Programmal: Előzmények kibővítése.

Mission Builder: Ez a robosztus új szolgáltatás végtelen lehetőségeket kínál a küldetések létrehozásának és szerkesztésének a játékosok kezébe. A játékosok testreszabhatják saját küldetéseiket, például indításokat, leszállásokat, mentéseket, meghibásodásokat, robbanásokat, javításokat és még sok minden mást. Az egyedi győzelmi feltételek, az izgalmas kihívások és a váratlan akadályok rengeteg komplexitást biztosítanak ezekben a küldetésekben. Kihívást jelenthet másoknak azáltal, hogy megosztják a létrehozott küldetésedet a KSP közösséggel.
History Pack: Játsszon különféle előre elkészített küldetéseket, amelyeket az emberiség saját űrkutatása ihlette. Az űrjárástól az ütközésig történő leszállásig és minden, ami a közöttük van, a játékosok megpróbálhatják a történelmi események által inspirált pillanatokat újra létrehozni, de egyedi Kerbal-csavarral.
Új alkatrészek: Ez a bővítés tucatnyi új alkatrészt és új űrhajós öltönyöket is magában foglal, mindezt a történelmi Űrverseny ihlette. A játékosok ezeket a részeket és öltönyöket az egész Kerbal Space Programban használhatják.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Indie, Szimuláció
Megjelenés
2018.03.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Private Division
Cikkszám
DIGI05150
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ