Kerbal Space Program: Breaking Ground

Kerbal Space Program: Breaking Ground

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 570 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Kerbal Űrprogram: A Breaking Ground Expansion a kritikusok által elismert űrrepülési szimulátor, a Kerbal Space Program PC-verziójának második bővítése. Ez a funkciókban gazdag bővítés arra koncentrál, hogy növeljék az objektív lehetőségeket, mihelyt az égitesteket elérték az érdekesebb tudományos törekvések hozzáadásával és az eszközkészlet kibővítésével.

Egy égitestre történő leszállás után különféle adatgyűjtő berendezéseket lehet alkalmazni tudományos kísérletek elvégzésére. Az adatok összegyűjtése közben az újonnan hozzáadott felületi jellemzők szétszóródtak a Naprendszerben, amelyet a játékosoknak ki kell keresniük, hogy átvizsgálják, vagy visszahozzák Kerbinbe további vizsgálat céljából.

Ezenkívül robot alkatrészek kerülnek hozzáadásra! Egy különféle méretű csuklópánt, dugattyú, forgórész és forgó szervó lesz elérhető a játékosok kézműves lehetőségeinek jelentős megváltoztatására. Ezek mindegyike valósághű fizika alatt működik, valós erőkkel és nyomatékkal, villamosenergia-fogyasztás és még motoros tömeg mellett.

Bevezetett tudomány: A tudományos kísérletek mindig együtt járnak az űrkutatással, és a KSP-ben most még nagyobb hangsúlyt kapnak. A játékosok képesek lesznek tárolóedényt használni kézműveikben, amely különféle tudományos felszereléseket tud tartani. A célállomás elérésekor a játékosoknak telepíteniük kell a felszerelést, amely magában foglal egy központi állomást, erősítő antennát, napelemet, meteorológiai állomást, aktív szeizmométert, RTG-t, goo megfigyelést és iondetektorot. Ezeket a berendezéseket egy ideig ki kell hagyni, hogy az összes tudományos adatot teljes mértékben össze lehessen gyűjteni és Kerbin-hez továbbítsák. Az aktív szeizmométer különösen azt kéri a játékosoktól, hogy szándékosan dobják el az égbe a dolgokat, hogy szeizmikus adatokat gyűjtsenek!

Felszíni jellemzők: A Breaking Ground jelentős kiegészítése megtalálható az égitestnél, amelyek szétszóródtak a Naprendszerben. Meteorok, kráterek, sziklakibocsátások, kriovolcánok és még sok más lakják a tájat. Míg a kisebb felületű elemeket maguk a Kerbalek is visszajuttathatják a KSC-hez, a nagyobbik nagyobb kihívást jelentenek, és a Kerbaloknak rovarokba kerülnek, vagy pilóta nélküli rovereket kell küldeniük. Az új robot roverkar hozzákapcsolásával a roverukhoz a játékosok átvizsgálhatják a nagyobb felület jellemzőit, hogy összegyűjtsék a fontos tudományos adatokat.

Robot alkatrészek: A régóta igényelt robot alkatrészek mostantól elérhetők lesznek a KSP-ben is! Különböző méretű zsanér, dugattyú, forgórész és forgó szervo lehetővé teszi a játékosok számára, hogy új kihívásokkal szembesüljenek, és fokozza a kézművesség kreativitását. Ha egybeesik ezekkel az új alkatrészekkel, egy robotvezérlő rendszer hozzáadása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy összehangolják a kézművesük különböző részeinek viselkedését.

Új öltöny: Természetesen az örökké fontos Kerbal-divatot soha nem szabad elfelejteni. A Breaking Ground-val a játékosok új öltönyt kapnak, amely esztétikai szempontból futurisztikus és e bővítés tudományos fókuszához kötődik.

Vegye ki az új kihívásokat a hozzáadott eszközök és alkatrészek széles választékával a KSP második bővítésében, a Breaking Ground-ban. Az meteorológiai állomások, a napelemek és más eszközök lehetővé teszik a játékosok számára, hogy idővel összegyűjtsék a tudományt, miközben olyan titokzatos felszíni jellemzőket kutatnak, mint például az új robot alkatrészekkel rendelkező kriovolvakánok.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Indie, Szimuláció
Megjelenés
2019.05.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Private Division
Cikkszám
DIGI05149
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ