Just Cause 2

Just Cause 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 072 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Vesd bele magad egy izgalmas, szabadon felfedezhető kalandba. Rico Rodriguez ügynök szerepében az a parancsod, hogy keresd és öld meg barátod és mentorod, aki Panau paradicsomi szigetén tűnt el. A lehető legnagyobb káoszt kell okoznod ott földön, vízen és levegőben, hogy megváltoztasd a hatalmi egyensúlyt. Az új ejtőernyő-csáklya kombinációval és BASE-ugrással saját nyaktörő mutatványokat találhatsz ki. A 400 négyzetmérföldnyi vad terepet és több száz fegyvert és járművet felvonultató Just Cause 2 a gravitáció és a képzelőerő fölé emelkedik.
KÜLÖNLEGES FÜGGŐLEGES JÁTÉKMENET - Vedd birtokba a levegőt, ahogy még soha egy játékban sem. Tapasztald meg a repülés teljes szabadságát a különleges ejtőernyő és csáklya kombinációval.
HIHETETLEN ÉS IZGALMAS MUTATVÁNYOK - Szabadesés, bázisugrás, vontatott szörf, siklóernyőzés, kötélen függeszkedés, átlendülés, járműről járműre ugrás, helikopter alatt lógás, épületmászás. A lehetetlen karnyújtásnyira van.
JAVÍTOTT DUPLA CSÁKLYA - Legjobb eszközöd mostantól fegyver. A csáklyavetővel duplán tüzelve mozgó járművekhez rögzítheted tiltakozó ellenfeleidet, fejjel lefelé lelógathatod őket épületekről, felhúzhatsz tárgyakat a levegőbe. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt.
FEDEZD FEL PANAU TITKAIT - Fedezd fel a paradicsomi szigetet a nyüzsgő nagyvárosoktól a félreeső tengerpartokon át a magasba törő hegycsúcsokig; több mint 400 négyzetmérföldnyi privát játszótér.
ÉLD ÁT A VALÓDI SZABADSÁGOT - Feladatok százait teljesítheted az általad választott bármilyen módon és sorrendben. Mikor itt az ideje szünetet tartani az ügynöki munkában, lazíthatsz és élvezheted Panau látványosságait.
HATALMAS JÁRMŰVÁLASZTÉK - Ugrass gyors krosszmotorral, száguldj a tengeren versenycsónakkal, vagy lőj rakétával támadóhelikopterről; több mint 100 szárazföldi, vízi és légijármű áll rendelkezésedre.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2010. 03. 23.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square Enix
Cikkszám
DIGI05095
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ