Just Cause

Just Cause

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 330 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A te világod... a te szabályaid!A Just Cause-ban egy a szigorúan titkos amerikai kormányügynökség által támogatott rezsimváltásban résztvevő ügynököt és specialistát alakítasz, aki meg fogja dönteni San Esperito korrupt kormányát. A dél-amerikai latorállam feltehetően tömegpusztító fegyvereket halmoz fel, és a te feladatod, hogy kiiktasd ezt a világbékét veszélyeztető fenyegetést. Előnyödre válhat, hogy a trópusi paradicsom az összeomlás szélén áll, ahogy a különböző csoportok a hatalomért viaskodnak - csak egy kis lökésre van szüksége a megfelelő irányba.
A Just Cause biztosítja a szabadságot, hogy úgy hajtsd végre feladataidat, ahogy akarod: játszd ki a szemben álló feleket egymás ellen, szíts felkelést a nép körében, vagy építs ki szövetséget lázadó erőkkel és drogkartellekkel. Az akció egy rendkívül részletes játék-világban játszódik, ami több mint 250 000 holdnyi hegyből, dzsungelból, tengerpartokból, városokból és falvakból áll. A szigeteket felfedezheted földön, vízen és a levegőből, mivel az eddig videojátékban soha nem látott, legkülönfélébb és legizgalmasabb járművek széles választéka áll rendelkezésedre.
Kötetlen játékmenet: oldd meg a feladatokat úgy, ahogy neked tetszik, vagy szakíts a harccal és élvezd a sziget felfedezését.
Több mint kétszázötvenezer holdnyi felfedezhető földterület: a legnagyobb környezet, amit valaha játékban megtalálható volt!
Bámulatos merészségű mutatványok: járműről járműre ugrálás, siklóernyőzés, ejtőernyőzés és bázisugrás...
Járművek hatalmas választéka: több mint 100 eddig játékban soha nem látott, legváltozatosabb és legizgalmasabb földi, tengeri, légi járművek hosszú sora.
Avalanche Engine™: előrehaladás közbeni tájgenerálás, ami hatalmas, csodaszép, és részletes világot hoz létre a töltési idők teljes kiküszöbölésével.
Rengeteg küldetés: történethez kapcsolódó küldetések, mellékküldetések, bónusz küldetések és még sok más; elegendő akció jut a szigetek minden részére.
Támogató csapat: Sheldon és Kane, az amerikai kormány két titkos ügynöke fog ellátni az előzetes terepinformációkkal, találkozópontokkal és járműátvevő helyekkel.
Repülés: San Esperito felfedezésének legjobb módja, ha a levegőből teszed!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2006.09.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square Enix
Cikkszám
DIGI05094
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ