Jurassic World Evolution: Secrets of Dr Wu (DLC)

Jurassic World Evolution: Secrets of Dr Wu (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 944 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Még mindig áll szemben a legkeményebb kihívással A Las Cinco Muertes-ben rejtett, érdekes új történet, Dr. Henry Wu kampány küldetéseivel, aki hibrid dinoszauruszokkal foglalkozik.

A történet kibontakozása során megtudhatja, hogy Dr. Wu hozzáférhet a korábban még nem látott helyekhez, ideértve a rejtett hibrid fejlesztési létesítményét, amelyet még a Hammond Alapítványtól is titokban tartanak. Ezek a létesítmények két új helyszínen fognak alapulni: Isla Muerta és Isla Tacano.

Dolgozzon az osztályok mellett, titokban válaszolva Dr. Wu-ra. Keressen bizalmát az új ásási helyekhez való hozzáférés érdekében, és öt új dinoszaurusz felélénkítésére, amelyek közül három Dr. Wu hibridje. Ezek az izgalmas új felfedezések az összeférhetetlenség, valamint a dinoszauruszok által okozott káoszt fogják hozni.

Nyisd ki a genetikai manipuláció új, hatékony eszközeit, és nyerj jobban ellenőrzést a dinoszauruszok igényei és viselkedése felett, mint valaha. Gondos kondicionálással megváltoztathatja az élőhelyek, társadalmi és lakossági igényeket, lehetővé téve a dinoszauruszok leginkább magányos és ragadozói számára, hogy békésbben éljenek együtt a saját természetükkel.
A missziók befejezése és Dr. Wu napirendjének továbbfejlesztése elősegíti a kutatást az Indominus Rex álcázási gén felszabadítása érdekében. Az Indominus Rex belekeveredhet a környékébe, és meglepetéses támadást okozhat, ezért ne hagyja, hogy ezt láthassa!

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018.11.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Frontier Developments
Cikkszám
DIGI05093
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ