Jurassic World Evolution: Claire's Sanctuary (DLC)

Jurassic World Evolution: Claire's Sanctuary (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 362 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az idő fogy! Az egyszer alvó Mt. Sibo várhatóan bármikor kitör, és azzal fenyeget, hogy Isla Nublar dinoszauruszait vissza fogja pusztítani a kihalásba. Tegyen lépéseket a korábbi Jurassic világműveleti vezetővel, Claire Dearinggel, és működjön együtt ezen a mentési misszión, hogy megmentse ezeket a csodálatos lényeket.

Miközben nyomást gyakorolnak a dinoszauruszok evakuálására, egy titokzatos betegség sújtja őket, és megakadályozza a biztonságba szállítást. Határozza meg a betegség okát, dolgozzon ki és adjon gyógyszert, és küldje el a dinoszauruszokat új otthon biztonságához. Követve a Claire dinoszauruszok jólétére vonatkozó ötleteit, hozzon létre egy ökológiai mintahelyet a Sanctuary paradicsomi szigetén, és egyeztesse a dinoszaurusz igényeit a kereskedelmi park üzemeltetésének valóságával.

Az új kampány mellett a Jurassic World Evolution: Claire's Sanctuary bemutatja az összes új struktúrát, funkciót és három új dinoszauruszot - az Albertosaurus, az Euoplocephalus és az Ouranosaurus -, amelyek új kihívásokat jelentenek szigeteitek előtt.

Az új paleobotanikai funkciók és az új üvegházhatású létesítmény lehetővé teszi a kihalt növényfajok kutatását és fejlesztését a dinoszauruszok tartási területein, és egy új terepjáró „Jurassic Tour” tehergépkocsi-út a park látogatói számára elküldhető saját új épületéből.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019.06.17
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Frontier Developments
Cikkszám
DIGI05088
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ