Jalopy

Jalopy

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 163 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Navigáljon mérföldek között a gumiabroncsok cseréjéből, az üzemanyag-égésből, a porlasztó felrobbantásáról, az iszap felcsapódó terepéről, éjjel-nappal, esővel és ragyogással. Alkalmazkodjon bármi, amit a Jalopy eljárással létrehozott világa vethet magára.

Frissítse, karbantartja és gondozza a Laika 601 Deluxe járművet. Nagyon figyeljen mindenre, a gumiabroncsok állapotától, a motor állapotától és akár a csomagtartó helyén is. Javítsa meg a kócos kis autó minden egyes aspektusát, és telepítsen egyedi frissítéseket a változó világgal való foglalkozáshoz. A rakomány súlyától a porlasztó állapotáig minden meghatározza, hogyan teljesít az autó az utcán.

A kapitalizmus növekedése gazdasági megfontolást eredményez. Sértegetés a maradékokra a beruházások kis megtérülése érdekében, vagy a nyílt út bárójává válva, és csempészhet csempét a határőrizeti járőrök szemében, hogy hatalmas profitot szerezzen.

Fejlesztő, Greg Pryjmachuk 2009 és 2014 között a Formula 1 franchise-on dolgozott. 2014 végén Greg megkezdte az új vezetési szimuláció kidolgozását, amely a kitalált Laika 601 Deluxe autóval készült; emlékeztetve a kelet-német „Trabbie-re”, sok szeretetre és gondoskodásra lesz szüksége ahhoz, hogy ezen az emlékezetes úton haladjon!Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2018.03.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Excalibur Publishing Limited
Cikkszám
DIGI05037
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ