Jagged Alliance 2 - Wildfire

Jagged Alliance 2 - Wildfire

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
348 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Még ha a rendszer teljesen is képtelen és korrupt is, ne gondold egy pillanatra, hogy felszabadítóként nyitott karokkal fogadják Önt.

JAGGED ALLIANCE 2: A WILDFIRE visszatér Arulcoba . A népességet vakmerő hadsereg terrorizálja; Időközben a fő exportáruk a kábítószerek. A felforgatás és a csalás behatolt a helyi önkormányzatok minden szintjébe, és a folyamatosan jelenlévő maffia számos pite előtt ujjaival rendelkezik. Az Egyesült Államok kormányának titkos ügyén dolgozik, és a cél az, hogy elpusztítsd a hatalmas kábítószer-kartellot. Szüksége lesz képzett kézre, hogy összeállítsa a megfelelő zsoldoscsoportot és a diplomata tárgyalási képességeit, hogy a szkeptikus lakosságot az oldalára állítsa. Szüksége lesz egy tábornok stratégiai zseniájára és egy gerilla harci taktikájára.

Ha kudarcot vall, akkor az „ügyfél” megtagadja a létezésének minden tudását.

Jagged Alliance 2 díjak:

gameplay
A stratégia és a szerepjátékok izgalmas keveréke, amely felelősséget vállal egy nemzet szabadságharcáért. Célja: - képzett szakemberek alapcsoportjának felvétele az AIM, a Nemzetközi Zsoldosok Szövetsége révén; a bátorság és a hűség megmutatásával nyerje meg a helyi lakosságot; hogy kiképezzék embereidet éjjel-nappal, majd veszélyes küldetésekbe és halálos tűzharcba küldik őket, és meghódítsák a föld alatti aknák mélységét, meggazdagítsák gazdagságaikat és fedezzék fel titkait. Minden siker közelebb hozza a teljes győzelemhez, míg minden kudarcot vas határozottsággal kell legyőzni. Időnként a taktikai visszavonulás több haszonnal jár, mint a harc kedvéért. Csak az egyik szektorból vonulhat vissza, hogy meglepje az ellenséget azzal, hogy megtámad egy másik szárnyra. Az elején az ellenség egy része
JELLEMZŐK:
Csak a legjobb stratégia
A játék összehasonlíthatatlan mélysége nemlineáris játékkal kombinálva
A valós idejű felderítés és a forduló alapú harc egyedülálló keveréke
Befolyásolja minden taktikai lépés legkisebb részletét

és szerepjáték
Készítse el saját optimális zsoldosát.
Kölcsönhatás több mint 150 karakterrel.
Toborítson zsoldoscsoportokat, mindegyik saját egyedi személyiségével.
A zsoldosok kedvelése és nem tetszik egymás között, befolyásolja a csapat motivációját és készségét.
A zsoldosok kiváló memóriával rendelkeznek a játékosok viselkedése szempontjából: A jó és rossz tapasztalatoknak saját hatásuk van a játékosok játékára.
Három nehézségi szint.
ÚJ A WILDFIRE-BAN:

Legfeljebb 10 zsoldos egy csapatban
8 új, játszható zsoldos, egyedi történelemmel
230 új és átdolgozott szektor: új települések, megnövekedett építési sűrűség
Változatos tájak a változó növényzet-sűrűséggel és új vizuális feltételekkel szoros küzdelemben.
Az összes fegyvert és robbanóanyagot újonnan kiegyensúlyozták abszolút hiteles tulajdonságokkal - Teljes reális fegyverek és védelmi rendszerek kombinációjában.
Reális hanghatások egy új, izgalmas és hiteles játékérzéshez
Több mint 20 új fegyver: USP, Uzi, UMP, MP5A3, Mini-30, HK33, G36, MP7, MSG90, AN-94, RPK, V-94, VAL, VSS és több mint 150 új tárgy.
Vannak új ellenfelek, és sajnos a játékos számára sokkal keményebbek, okosabbak és gátlástalanok lettek. Az ellenség eltérő viselkedése a különböző taktikák és a nemlineáris gondolkodás magasabb színvonalát igényli.
Jobb áttekintés 1024 x 768 felbontással

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2004.03.07
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Strategy First
Cikkszám
DIGI05028
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ