Iron Sky Invasion: The Second Fleet

Iron Sky Invasion: The Second Fleet

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
470 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A " The Second Fleet " kiegészítő egy teljesen új szintre hozza az Iron Sky: Invasion fellépését! Legyen igazi űrparancsnok, vállalva, hogy nemcsak a saját hajója, hanem a Föld haderőinek teljes flottája felel! A taktikai, valós idejű stratégia eme hozzáadása és a frenetikus űrharc együtt a csillagköziközi kutyaharc vadonatúj dimenzióját kínálja.

Az ellenséges hajók látszólag végtelen áramlása szétterül az űr peremén, azzal fenyegetve, hogy a földi erőket teljesen le fogja lépni. Gyújtsák meg a háború lángjait, és repüljenek mélyen az űrbe, és az ellenség sorain pusztítsák el a pusztítások sorozatát, amikor a győzelemre rakétaként irányítod az erõket a föld dicsõsége érdekében. Csak egy igazi taktikai parancsnok tudja elpusztítani a „második flottát”.

A hajóflotta irányítása könnyű megtanulni, de nehéz elsajátítani. A játékosoknak szorosan figyelemmel kell kísérniük valós idejű térképüket, és taktikai döntéseket kell hozniuk a repülés közben, a harcosok századjait elküldve a nyílt terepen, hogy távolítsák el a csillagközi veszélyeket, amikor azok megjelennek.
Jellemzők
Izgalmas űrharc és valós idejű stratégia
Vegye át az irányítást a földi harcosok teljes flottájához
Az új taktikai lehetőségek arra késztetik a játékosokat, hogy új stratégiákat fogadjanak el és gyors döntéseket hozzanak
A csata során bármikor hívjon támogatást
Tartalmazza a film és a fő játék összes hajóját

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2013.10.31
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
TopWare Interactive
Cikkszám
DIGI04997
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ