Injustice: Gods Among Us (Ultimate Edition)

Injustice: Gods Among Us (Ultimate Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 680 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition az alapjátékkal és az összes DLC-vel együtt érkezik, amely erre a címre jelent meg. 2013 novemberében jelent meg PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 és Microsoft Windows rendszerekhez. A játékot a NetherRealm Studios fejlesztette ki, a Warner Bros. Interactive pedig kiadta.

Igazságtalanság: Az istenek közöttünk egy harci játék, amelyben mindenféle karaktert kiválogat a népszerű DC Univerzumból, és különféle harci stílusokat, speciális támadásokat és mozdulatokat használ egy-egy harcban. Minden mérkőzés célja az ellenség legyőzése, amelyet úgy érünk el, hogy megtámadjuk őket, amíg életmérőjük kimerül.

A játék 2.5D, ami azt jelenti, hogy míg a karakterek mozgása 2D, addig maguk a karakterek és az egyes szakaszokban található lenyűgöző háttér háromdimenziós.

Igazságtalanság: Az istenek közöttünk nem szerepel a hagyományos harci tervezés. Ebben a harci játékban nincsenek fordulók, ehelyett minden meccsnek csak egy fordulója van, és mindkét játékosnak két életkora van. Ez sokkal feszültebbé, készségorientáltabbá és könyörtelenebbé teszi a mérkőzéseket. Mindenféle kombináció használható a játékban az ellenfél leverésére. Kombináljon könnyű, közepes és súlyos támadásokat annak érdekében, hogy megtörje ellensége védelmét, és megtörölje velük a padlót. Különleges karakterjellemző is elérhető, amely bemutatja a karakter egyedi képességeit (Superman rövid ideig növeli az erejét, míg Batman egy halálos robot denevérek raját hívhatja meg, hogy megsértse ellenfelét).

A DC Univerzum mindenféle népszerű helyszíneit színpadként használták fel a harcra. Bash Superman saját otthonában, a Magány erődjében, tépje szét Batmant a híres Batcave-ben stb. A játékosok súlyos támadást tehetnek, ha ellenségük az aréna sarkának közelében van, és ez a terepen keresztül indítja őket, amely átmeneti animációt indít el, és a csatát a színpad egy másik részére viszi.

Vásárolj ma igazságtalanságot: Istenek köztünk Ultimate Edition-t, és bizonyítsd harci képességeidet a hihetetlenül népszerű DC Univerzum számos híres hősének és gazemberének felhasználásával.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.11.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI04929
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ