Imperator: Rome (EU)

Imperator: Rome (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 093 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Sándor. Hannibal. Caesar. Ezek a nagyszerű férfiak és tucatnyi, mint ők, alakították ki a kontinens sorsát. Hatalmas királyok, okos tábornokok és leendő istenek jelölték meg az ősi Földközi-tengeren. A tenger körül a szorosan kötött nemzetek heves harcban kipróbálták érzelmeiket és erényüket egymás ellen, kulturális és politikai örökségük elválaszthatatlan attól, amit mi nyugati civilizációként értünk. De semmit sem garantáltunk. Meg tudja változtatni a történelem menetét az Imperator: Róma? Most tartalmazza a Punic Wars tartalomcsomagot.

Imperator: Róma a Paradox Development Studio legújabb nagy stratégiai címe. A rohamos évszázadokban helyezkedik el az Sándor Sándor utódbirodalmaitól a Római Birodalom alapjáig , Imperator: Rómameghívja Önt, hogy élvezze újra a birodalom építésének klasszikus korszakát és kihívásait. Kezelje lakosságát, figyelje az árulást és tartsa fenn az isteneivel való hitet.


Karakterek élővilága változó készségekkel és tulajdonságokkal, amelyek idővel megváltoznak. Ők vezetik a nemzetet, kormányozzák tartományait, és parancsolják a seregeket és flottáit. Bemutatjuk az új, emberi jellegű karakterművészetünket is.


Állampolgárok, szabadúszók, törzsek és rabszolgák - mindegyik lakosság saját kultúrájával és vallásával rendelkezik. Függetlenül attól, hogy kitölti a seregeidet, megteszi a pénztárcáját vagy megtölti a kolóniáit, szemmel tartja a boldogságot - a siker az Ön elégedettségétől függ.


Válassza ki a megközelítést a csata előtt, hogy ellensúlyozza az ellenséget.


Mindegyik kultúra sajátos módon képes háborút folytatni. A rómaiak és a kelták különféle lehetőségeket kínálnak számukra. Nyisd ki az egyedi bónuszokat, képességeket és egységeket.


Kezelje a szenát egy köztársaságban, tartsa össze a bíróságát egy monarchiában, válaszoljon a klánokra törzsi rendszerben.


A vándorló barbárok zsákmányolhatják vagy letelepíthetik a legjobb földet, míg a hűtlen kormányzók vagy tábornokok ellenük fordulhatnak - hadseregeiket magukkal vihetik!


Az áruk bónuszokat szolgáltatnak otthoni tartományuknak. Ki fogja használni a helyi erőforrások készleteit, vagy felesleges termékeket cserél, hogy eloszlassa a gazdagságot?


Fektessen be épületekbe, utakba és védekezésbe, hogy erõsebb és gazdagabbá tegye királyságát.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019. 04. 25.
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI04876
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ