IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (Blitz Edition)

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (Blitz Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 956 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Csatlakozz a 20 század egyik döntő légi ütközetéhez, az Angliai Csatához. Repülj a fehér sziklák fölött egy Spitfire vagy Hurricane vadászrepülőgép pilótájaként az Angol Királyi Légierő kötelékében, vagy vezess fekete keresztes Bf 109 vagy Bf 110 repülőgépeket a német, vagy G.50 repülőgépet az olasz légierő színeiben. Fogadd el a kihívást, és repülj német Junkers Ju 87, Ju 88, vagy Heinkel He 111 bombázókban, olasz Br.20 vagy az angol Bristol Blenheim vagy Beaufighter repülőgépekkel. IL-2 STURMOVIK: CLIFFS OF DOVER: BLITZ EDITION egy teljesen átdolgozott kiadás az 1C stúdiótól. Új repülőgépek, új grafikai elemek, DirectX 11 támogatás.
Átdolgozott játék funkciók
20 újabb repülőgép vagy alváltozat hozzáadása, összesen 47 aprólékosan kidolgozott repülőgép, valamint további 16 számítógép által irányított repülőgép típus. Az Angliai Csata összes jelentősebb repülőgépe.
Összetett irányítási rendszer, interaktív kabinbelső, új és realisztikusabb hajtómű és aerodinamikai modellezés ad vég nélküli kihívást a pilóták számára.
Elképesztően részletes fegyver és sérülés modellezés biztosítja az izgalmas és félelmetes légi harcokat.
A hatalmas 350x300 km-es térképen megtalálható London, a teljes Délkelet-Anglia, La-Manche csatorna, Észak-Franciaország és kis részben Belgium, összesen 121 korabeli repülőtérrel. A térkép gyönyörű textúrái teljesen át lettek dolgozva, új őszi és téli térképek lehetőséget adnak 1940 késői harcainak lejátszásához is.
Rengeteg jármű, hajó és épület visz életet a térképen zajló eseményekbe.
Internetes játék során 100 játékos és tucatnyi számítógép vezérelt AI repülőgép egyidejű összecsapását lehet lejátszani egy-egy szerveren, ami rendkívül izgalmas és hatalmas online csatákat tesz lehetővé.
Egy játékos módban izgalmas hadjárat, valamint részletes küldetés szerkesztő biztosít sok sok órás remek kikapcsolódást.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2017.12.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
1C Company
Cikkszám
DIGI04865
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ