I am Bread

I am Bread

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 088 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Kenyér vagyok! Rengeteg tartalom!Próbáld ki a BAGEL RACE-t!

Hé, emberek! Tudta, hogy többféle módon is megengedheti magának a morzsás fantáziáit? Miért nem versenyez egy bagel a nappali körül, amilyen gyorsan csak tudsz. Megígérjük, hogy nem fog csalódni.

Az iHazCupquake megtette - nézd meg, mi történt!


YouTube™ videó: BAGEL RACE - I Am Bread
Megtekintések: 686,832
Ideje kipróbálni a BAGEL-t !! Izgalmas az I Am Kenyér játék, most, hogy teljesen megjelent! Hagyjon egy szexet a bagel-szórakozásért! BAGEL RACE - Kenyér vagyok Kattintson ide feliratkozáshoz!

Legjobban játszott egy vezérlővel!

A Surgeon Simulator alkotóitól jön bevezetője - egy kaland olyan hősrel, mint senki más! A „Kenyér vagyok” epikus történet egy szelet kenyér pirítósá válásáról. Vigyen a szörnyű, morzsás kalandorra egy útra a konyha természetes határából, a gyanútlan tulajdonos házába és a külvilágba. Ez a kenyér merészen oda fog menni, ahol korábban még egyetlen kenyér sem ment. . .

Ahogy hozzászokik a kenyér egyedülállóan kihívást jelentő vezérlőrendszeréhez, az elmozduló kenyér szeletről egy mester kenyérnindzsára haladsz. A környezet áthaladása szándékosan igényes, de megbízható, lehetővé téve a legfenségesebb és akrobatikusabb manővereket is.
Hozzáadott tartalom:
GoatBread - kecskeszimulátor-ihlette szint, az úgynevezett 'RAMpage mode'. Nem fogod elhinni a szemed.
2. Team Fortress szint ... felmászni Heavy arcára, felhasználni a tumort kiváltó teleportereket, tüzet dobni a minigunktól, és átmenni egy ragacsos aknákkal töltött padlón, mindezt „sandvich” -vé válva…
Keményítő háborúk - A tüskék támadása! Vegye ki a Birodalom rozsharcosát ezen a szinten egy bizonyos szeretett világegyetem ihlette!
Főbb jellemzők:
Story Mode: Csatlakozzon egy epikus utazáshoz, hogy pirítóssá váljon! Vegye figyelembe az ízlés minden veszélyét, amikor elkezdi a kalandját egy gyanútlan tulajdonos otthonában: a konyhától a házig, a társalgóig, majd vállalkoznia kell a kertbe és azon túl.
Sajtvadászat: Élvezze a ropogós kenyér sorsát, amikor vadászra vágja a sajtdarabokat, hogy elfojtsa magát. Megtalálhatja az összes darabot, mielőtt feltörne?
Bagel verseny: kielégítse ízlését a sebességgel és a bagelokkal szemben, ahogyan az egyes szinteken lévő ellenőrző pontokon versenyez, és a lehető leggyorsabban teljesíti a pályákat.
Rampage: A lehető legtöbb pusztítást okozzon az egész házban, amint mindent összetalál, mint (esetleg) dühös bagettet. Mon dieu!
Zero-G: szó szerint kenyér az űrben! Figyelmesen használja a kenyértartóit, amikor a gravitáció nélküli környezetben manőverezik, elkerülve az összes úszó veszélyt, amelyet ez a Zero-G módban jelent.
Szabad játék: Fedezze fel a világot, és játsszon minden olyan kenyérfajtával, amelyet kinyitott, és morzsás móka a saját édes idején.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2015.04.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bossa Studios
Cikkszám
DIGI04830
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ