Human: Fall Flat

Human: Fall Flat
Human: Fall Flat
Human: Fall Flat
Human: Fall Flat
Human: Fall Flat
Human: Fall Flat

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 919 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

*** ÚJ SZINTŰ „GYÁRTÁS” ÉS „FELTÉTŐ” BŐR MOST elérhető
Kihúzza és üzemeltesse az óriási gizmosokat és a hatalmas gépeket a 'Factory' új szintjén, amely ipari forradalmat hoz a Human: Fall Flat-hez.

Ez a világméretű műhely versenyének nyertes szintje fémmechanizmusokkal van felszerelve, hogy akár egyedül, akár akár hét barátot is elsajátítsák.

Dobjon el a kapcsolókat, és hozzon létre gépalkatrészeket fényes acélöntvényekből, és válassza ki a saját útját a gyárban. A mozgó szállítószalagok, óriási fogaskerekek és lövöldözés áthaladása veszélyt hordoz magában, de nem sok móka!


Ember: A Fall Flat egy vidám, könnyű platformer, amely lebegő álomtájok világában van.
Minden álomszint új környezetet biztosít a navigációhoz, a kastélyoktól, kastélyoktól és aztékok kalandjaitól a havas hegyekig, félelmetes éjszakai tájakig és ipari helyszínektől kezdve. Több útvonalon keresztül minden szinten, és a tökéletes hangmagasságok biztosítják a felfedezés és a találékonyság jutalmat.Természetesen az ember ingadozó mozgásai nem könnyítik meg a dolgokat, és függetlenül attól, hogy ugrálsz, mászsz, hordozol vagy ingadozol, a dolgok könnyen nagyon rosszul fordulhatnak el - nagyon vicces eredményekkel.

Ha az ember leesik egy kötélen, tévesen ítéli meg a peronot, vagy akár egy barátja lenyomja egy szikláról, soha ne félj: egyszerűen visszaesnek az álomba, készen állva arra, hogy újra és újra megpróbálja.

Ember: A Fall Flat játszható egyedül vagy akár 8 játékoskal online, még több nevetés céljából. Sőt, a rendszeres ingyenes szintű kiadások azt jelentik, hogy a szórakozásnak nincs vége!
JELLEMZŐK:
Több ember, több súlyos testi sértés
Szüksége van egy kézre, amely azt a sziklát katapultra viszi, vagy valakire, aki lebontja a falat? Legfeljebb nyolc játékos online online játékosa átalakítja a Human: Fall Flat játékmódját.
A Vibrant Community
A Streamers és a YouTubers egyedülálló, vidám játékmenetet nyújtanak a Human: Fall Flat játékhoz. A rajongók több mint 0,6 milliárd alkalommal nézték ezeket a videókat!
Üres vászon
A te emberedet testreszabhatja. Felszerelések az építőktől a séfig, ejtőernyősig, bányászig, űrhajósig és ninjáig. Válassza ki a fejét, a felső és az alsó testét, és légy kreatív a színekkel!
INGYENES NAGY TARTALOM
Az indulás óta több mint négy vadonatúj szint indult ingyenesen, még több a láthatáron. Mi lehet a következő álomtérkép a raktárban?
És a győztes!
A több mint 10 ipari díj nyertese, a Human: Fall Flat továbbra is örömmel látja el rajongóit bájos co-op játékával, amelyet hihetetlen számú játékos élvez.
Műhely csodái
A Steamhez tartozó Human: Fall Flat Workshop egy fantasztikus eszköz, amely az Unity mellett használható, lehetővé teszi a játékosok számára a Human: Fall Flat tartalmak felépítését és megosztását másokkal szerte a világon. Nem érdekli az épület szintje, előcsarnokai vagy bőrének kidolgozása? Töltse le és fedezze fel más emberek alkotásait is közvetlenül a Steam alkalmazásból!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2016.07.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Curve Games Studios
Cikkszám
DIGI04775
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 x86 és x64

Processzor: Intel Core2 Duo E6750 (2 * 2660) | AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ (2 * 3000)

Memória: 1 GB RAM

Grafika: GeForce GT 740 (2048 MB) | Radeon HD 5770 (1024 MB)

Tárhely: 500 MB szabad hely