House Flipper - HGTV (DLC)

House Flipper - HGTV (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 592 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ön rajongója a HGTV csillagoknak? Szeretnél a felújítás mesterévé válni? Nagyszerű híreink vannak - a HGTV DLC megadja neked ezt a lehetőséget!
Tíz teljesen új munkahely vár rád a Massachusetts öböl környékén, amelyeket a legnépszerűbb HGTV műsorai inspiráltak. A történelem barátai, a házak és a vezetők közt nem csak felújítani fogsz, hanem saját álmaid is megvalósítani!
Mielőtt pezsgőt innál, szembe kell nézned a legnagyobb csillagokhoz méltó problémákkal. Az új ügyfelek rendkívül igényesek, ezért új megoldásokat kellett hozzáadnunk a játékhoz. Ezúttal meg kell hoznod a fontos döntéseket, de nem felejtsd el az ügyfelek kéréseit és az alacsony költségvetéssel kapcsolatosan. Egy utolsó dolog...
Addig nem adod vissza a kulcsokat, amíg a felújítás folyik - az ügyfelek szeretik meggondolni magukat!Miután megoldódott az összes nehézséged, a feladat legjobb része kezdődik. A HGTV műsorokból jól ismert összehasonlítás segítségével megnézheted, milyen csodálatos munkát végeztél átalakítva a romot egy műremekké. Lehetőséget kapsz a ház megvásárlására a felújítás előtti állapotban, hogy még több dollárt keress.
Hajtsd fel az ingujjakat, fogd meg a kalapácsod, és gyere velünk - a Massachusetts ügyfelei nem tudnak várni!

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Könnyed, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2020.05.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
PlayWay
Cikkszám
DIGI04758
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ