Homeworld: Deserts of Kharak

Homeworld: Deserts of Kharak

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 125 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

HOMEWORLD: KHARAK KIRAKINTÁSAI

A klasszikus otthoni világ játékok földi RTS előzménye. Szerelje össze flottáját, és vezesse őket a győzelemhez Kharak változó homokján ebben a lenyűgöző stratégiai játékban. A Blackbird Interactive készítette, a Homeworld és a Heroes Company veteránjai által alapított stúdió , a Homeworld: A Kharak sivatagok Kharak sivatagjaiba szállítják a játékosokat, ahol a veszélyt minden egyes dűné fölé rejlik.

ÉLMÉNY a származási történet
A sivatagok Kharak kampánya, rendellenességet fedeztek fel mélyen a déli sivatagban. Expedíciót küldtek, de a történet nem olyan egyszerű. Fedezze fel Rachel S'jet történetét, miközben az embereket arra törekszik, hogy izgalmas kampány útján találják meg sorsukat.

NÖVÉNY SZOLGÁLTATÁSOK
Vegye át a szárazföldi és légi járművek flottájának irányítását - a fürge könnyű támadású járművektől a hatalmas nehézsúlyú cirkálókig -, amelyeket a sivatag meghódítására építettek.

MASSÍV KÖRNYEZET
Harcolj az utat a hatalmas dűne-tengerek, a mély kráterek és az ellenséges kanyonok között a szétszórt térképekben - mindez példátlan hűséggel és léptékkel.

Gyakorlati küzdelem
Helyezze el flottáját, hogy kihasználhassa a magas talajt, vagy csapdákat hozzon létre a dűnék felett a földi harcban. Támadja meg ellenségeinek erőforrás-műveleteit, vagy támadjon katonáik ellen.

STRATÉGIAI HATÁROZATOK Az
erőforrás-gazdálkodás, a flottaösszetétel és a technológiai kutatás értelmes választása közvetlenül befolyásolja a túlélési esélyeit.

ONLINE Többrétegű
Versenyezz online szólóval vagy barátaival különféle játékmódokban, ideértve a rangsorolt ​​játékot is, hogy áttűnjön a rangsoron, és a Kharak legerősebb flottakapitányá váljon.


Mielőtt megtalálja otthoni világát, először fel kell szabadítania a sivatag titkait.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2016.01.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Gearbox Software
Cikkszám
DIGI04727
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ