Homebrew - Patent Unknown

Homebrew - Patent Unknown

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
653 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A képernyőképeken szereplő összes jármű a közösség által alkotott alkotások. Ennek a járműnek a homokozójának meredek tanulási görbéje van, ezért ne feledje, hogy időbe telik, amíg megtanulják, hogyan kell tökéletesíteni a járművet. Ha építőt keres, amely kihívást jelent a kreativitására, és lehetővé teszi, hogy szinte bármit elkészítsen, amit el tud képzelni, akkor ez a homokozó az Ön számára. Most nézzük meg, mire számíthatunk:

JELENLEGI JELLEMZŐK
SANDBOX ÉPÜLET
Te vagy a teremtő és megvan a hatalma. Beállíthat vezérlőket mindenféle bemeneti eszközhöz, nincs méret- vagy alkatrészkorlátozás, és minden alkatrész erősen feszíthető.

FIZIKA
A szárazföldi járműfizika mellett a játéknak aerodinamikája és vízdinamikája van, a hullámok pedig a helyükön vannak, így tesztelheti alkotásait szélsőségesen.

ALKATRÉSZEK
Akár autón, repülőgépen, hajón vagy bármi máson dolgozik, a Homebrewnek rengeteg alkatrésze van, beleértve a motorokat, motorokat, kerekeket, lámpákat, szárnyakat, pontonokat, leválasztókat, sebességváltókat, fegyvereket és még sok minden mást.

LOGIKAI RÉSZEK
Vigye az épületet a következő szintre, és kombinálja a szokásos alkatrészeket a logikai alkatrészekkel autopilot járművek, stabilizáló rendszerek, transzformáló járművek, robotkarok és egyebek készítéséhez. A képzelet a határ.

VILÁG
Fedezze fel a homebrew világát, és tesztelje alkotásait a sok szigeten egyikén. A világnak dinamikus nappali és éjszakai ciklusa van, időjárási rendszere van, és elég nagy minden típusú jármű teszteléséhez, beleértve hajókat, szuperszonikus repülőgépek, autók és így tovább.

TÖBB JÁTÉKOS
Játssz online és harcolj barátaiddal a multiplayer játékban.

Fantasztikus közösség
Akár segítséget keres, akár akit beszélgetni szeretne, vagy egyszerűen csevegni szeretne, mindig szívesen csatlakozol hozzánk a Steam-en vagy a DISCORD CHANNEL-en .

Tervezett változások
Folyamatosan dolgozunk olyan dolgokon, mint a járművek jobb megosztása, a hibák kijavítása és a jobb általános tapasztalatok. Ha van javaslata, nyugodtan ossza meg velünk!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Verseny, Szimuláció
Megjelenés
2014. 11. 15.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Copybugpaste
Cikkszám
DIGI04708
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ