Holdfast: Nations At War

Holdfast: Nations At War

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 713 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Holdfast: Nations At War egy online multiplayer első és harmadik személyes lövöldözős játék, amely a csapatmunka és az egyéni készség kombinációjára összpontosít. Vegyen részt a szárazföldön és a tengeren zajló történelmi összecsapásokban, amelyeket a legerősebb nemzetek folytattak a nagy napóleoni korszak alatt.

Töltsön csatát több mint 150 játékossal kiszolgálónként!


Küzdelem több fronton

Vegyen részt a hadseregben
Dolgozzon társaival az ellenséges erődítmények felrobbantására vagy tüzéről való hátsó harc támogatására. Tartsa egyenesen a vonalat a szabadtéri csatákban, és vegye a férfiait győzelemre.

Csatlakozzon a Haditengerészet
élményéhez, milyen érzés egy legénység tagja lenni egy katonai vitorlás hajón. Emelje fel a vitorlákat, indítsa el a csónakot, tüzet dobjon el az ágyúkkal és működjön együtt annak érdekében, hogy a hajója felszínen maradjon.

Csatlakozzon a parti
őrséghez. Lánc-, kerek- és szőlőlövéstel távolítsa el a tengeri hajókat és a tengeri töltésű csónakokat, miközben megpróbálják elfogni az erődített helyzetét. Őrizze meg a partvonalat az utolsó álló emberig, és taszítsa a betolakodót.


Battlefield szerepek

A rangos férfiak és a tiszt tisztségviselői, tűzpusztító muskétás röplabdakat állva, vállig állva támasztják alá, hátulról harcolnak tüzérséggel, védekezőket építhetnek, vagy merészen tölthetnek fel felszerelt bajonetttel.

Nagyszerű választás a 21 osztály közül, amelyekkel játszani lehet. Minden osztálynak megvannak a sajátosságai és képességei, amelyek kulcsfontosságúak a csapat túléléséhez.
Ride to Glory

Keressen csatát a megbízható szedésével, és vezesse az ellenséget kardokkal, pisztolyokkal és karabélyokkal a lóháton. A felrakott Hussar, Cuirassier és Dragoon osztályok gyorsan haladnak a csatatéren.

Most vágj el, mivel a dicsőség árapálya vár!
Harcoló nemzetek

Vegyük a király shillingjét vagy küzdjünk a császárért füsttel töltött napóleoni terepharcban! Nyilatkozzon hűségéről a Brit Birodalom, a Francia Birodalom, a Porosz Királyság vagy az Orosz Birodalom iránt, és törekedjen a dominanciára a csatatéren.
A vitorla kora

Tapasztalja meg a tengeri harci izgalmas harci hajók fedélzetét a vitorla aranykora óta! Helyezze össze a legénységet és menjen a hét tengerbe, amikor több egyedi hajótípust elsajátít, amelyek mindegyike megkülönböztetett tulajdonságokkal rendelkezik.
Ezred Linebattles

Jelentkezz be ezreddel és emelkedj át a rangsoron! Vegyen részt heves szervezett eseményeken, ahol a közösség a napóleoni korszak szempontjából lényeges formációkban harcol. Fejleszd készségeidet, mert biztos lehet benne, hogy ellenfeleitek is.

Csatlakozzon a Discord közösséghez, hogy részt vegyen.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Sokszereplős többjátékos, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2020. 03. 05.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Anvil Game Studios
Cikkszám
DIGI04695
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ