Hearts of Iron IV: Death or Dishonor (DLC) Uncut

Hearts of Iron IV: Death or Dishonor (DLC) Uncut

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 928 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Death or Dishonor egy új Country Pack a Hearts of Iron IV-hez, és kibővíti a játékosok azon képességét, hogy bármilyen szempontból megtapasztalják a történelem legnagyobb konfliktusát. Ez az új csomag a Szovjetunió és a náci Németország között a második világháború alatt elakadt országokra összpontosít - szembesülve azon nehéz döntésekkel, hogy konfliktust kezdjenek egy globális nagyhatalommal, vagy veszélyeztetik eszméiket, hogy alkut kössenek saját túlélésük érdekében.

Az új nemzeti fókuszfákat Magyarország, Románia, Csehszlovákia és Jugoszlávia számára a Death or Dishonor új egyedi eseményekkel, nemzetspecifikus művészettel és zenével egészíti ki, és még sok minden mást, új lehetőségeket kínálva a játékosoknak a pálya megtapasztalására - és megváltoztatására. a történelem.

A Death vagy Dishonor a következőket tartalmazza:


- Négy új fókuszfa:
Tapasztalja meg a háborút Magyarország, Románia, Csehszlovákia és Jugoszlávia nehéz perspektíváiból.


- Felszerelés átalakítás:
Frissítse arzenálját régebbi egységek átalakításával - vagy használja az elfogott ellenséges járműveket és felszereléseket.


- Új zene és művészet:
3 új tematikus zeneszám Andreas Waldetoft zeneszerzőtől, új művészeti tartalom a négy fókusznemzet számára és új csapatszólamok.


- Új diplomáciai és bábkölcsönhatások:
Engedélyezze a katonai technológiát, hogy más nemzetek fegyvereit terepre vigye, vagy eladja előlegeit a legmagasabb ajánlatot tevőnek. A fasiszta országok új tantárgyszinteket kapnak, mint például a Reichskommissariat, hozzáféréssel az engedélyekhez, az iparhoz és a stratégiai forrásokhoz. A kezdeményezett kormányokat vas szorításban tartják, ami megnehezíti számukra a kiszabadulást.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017.06.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI04561
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ