Hard West (Collector's Edition)

Hard West (Collector's Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 596 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A
 Hard West gyűjtői kiadása egy átfogó digitális művészeti könyvvel , eredeti digitális képregénnyel és teljes eredeti digitális hangsávval érkezik, amelyet Marcin Przybylowicz sajátított el és komponált (A boszorkány 3: Vad vadászat).

Üdvözöljük a vadnyugaton, mint még soha. Amikor az események tragikus fordulata egy embert a természetfeletti káosz és a bosszú útjára állít, akkor kegyetlenül le kell vadásznia mindazokat, akiket megsértettek. Kövesse Warrent, amikor az emberi lélek legsötétebb mélyedésébe ereszkedik, és próbáljon túlélni egy nehéz döntésekkel és még nehezebb következményekkel teli világban. Mivel ebben a világban a halál állandó jelenlét, és az a fekete paktum, amelyet az emberi felfogáson felüli erőkkel teszel, örökké kísérteni fogják mindazokat, akik körülötted vannak. 

Harcolj és éld túl a 8 egyedi történetalapú forgatókönyvet, és próbáld ki magad több mint 40 egyedi tervezésű, körökre osztott harci küldetésben. Utazzon mélyebben a Kemény Nyugat világába, és ismerkedjen meg egy színes játszható karakterekkel, akiknek sorsa szorosan összefonódik az Önével. Együtt kell megosztó döntéseket hoznod az ősi hatalmak végső terveinek feltárása érdekében, miközben kibontod egy mély elbeszéléses sztorit, amely több véget is tartalmaz a játék során tett döntéseid függvényében.

Jellemzők

  • Egyedülálló „furcsa” nyugati világ:  Fedezzen fel egy olyan világot, ahol a nyugati legendák démonokkal, arkanális rituálékkal és sátáni kultuszokkal találkoznak, és ahol a halottak újra járhatják a Földet. Árért.
  • Lenyűgöző körökre osztott harc:  Irányítson 1-4 osztagot izgalmas körökön átívelő harci találkozások során, és sajátítson el számos, a nyugat által ihletett különleges képességet, a fegyverkezéstől kezdve a minden esélyt meghaladó túlélésig, hogy kivegye az ellenfeleket egy sor eredeti taktikai térképek egyedi történetalapú célokkal. 
  • Gyűjtse össze és kombinálja a különleges képességeket:  Szerezzen új különleges képességeket azáltal, hogy összegyűjti és felszereli az egész játék során megszerzett egyedi kártyákat a fő és opcionális célok teljesítésével, feltárással, cserekereskedéssel, kincsvadászattal és egyebekkel. Ezek a kártyák kombinálhatók, így még erősebb kombókat hozhatnak létre, és további lehetőségeket nyújthatnak a harcban. 
  • Választás és sors:  Tapasztaljon meg egy mély történetet, ahol a harci forgatókönyvek alatt és között meghozott döntések visszhangot keltenek a jövőbeni eseményeken keresztül, és megváltoztatják a színes karakterek megosztó csoportjának végső sorsát.
  • A sorsolás szerencséje:  Használjon olyan harci rendszert, amely messze meghaladja a tiszta valószínűséget, azáltal, hogy a szerencsét az elkötelező és kihívásokkal teli harc egyedülálló őreként mutatja be. 
  • Dinamikus takarás: A  kiterjedt takarórendszernek köszönhetően megváltoztathatja a harc folyamát, amely lehetővé teszi a környezetben lévő tárgyak hatékony fedezetének létrehozását, így a harcok szélén és manőverezésként valóban hatékony taktika válik.
  • Árnyékfolt:  Használja ki a lángoló nyugati napot, hogy az általuk vetett árnyékok és az általuk kiadott hangok mellett keresse meg az ellenséget a láthatáron kívül.
  • Ricochets:  Használjon fémtárgyakat, hogy a fegyveres lövészek lőhessenek a látóhatáron túlra a megnövekedett taktikai harci lehetőségek és a változatos tervezés érdekében. 
  • 40 Történelmi ihletésű fegyverek:  felszerelje és alkalmazza a halálos puskák, puskák, pisztolyok és mesterlövészpuskák eklektikus gyűjteményét, amelyek a korszak valódi külsõ prototípusokon, terveken és ötleteken alapulnak.
Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2015.11.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Good Shepherd Entertainment
Cikkszám
DIGI04515
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ