Hard Reset Redux

Hard Reset Redux

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
992 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az elismert First-Person Shooter teljes mértékben frissített, és még szebb módon kihívást jelent, mint valaha. A Hard Reset Redux a cyberpunk klasszikus vadonatúj változata, amely magában foglalja a korábbi kiadások összes tartalmát, és új, továbbfejlesztett játékmenetet, továbbfejlesztett látványelemeket és további tartalmat ad hozzá, hogy ez a Hard Reset végleges kiadása legyen.

A Hard Reset Redux egy akciódús és kemény egyjátékos lövöldözős játék, amely magában foglalja a műfaj által kínált legjobb tulajdonságokat. Ez magában foglalja a túlzott pusztítást, rengeteg ellenséget, nagy fegyverváltozást, kihívást jelentő kampányt és egy gyönyörűen megvalósított cyberpunk beállítást. A Hard Reset eredetileg úgy lett kifejlesztve, hogy rázza fel a lövöldözős jelenetet a PC-n, és most visszatér, hogy újra megcsinálja egy hardver új generációján.
Új funkciók
Vadonatúj Cyber-Katana fegyver: Erőteljes új fegyver, amely hatékony közeli hatótávolságú harci lehetőséget biztosít
Vadonatúj ellenség típusa: A fenyegető új Cyborg Zombie különféle változatai most várnak gyanútlan játékosokra.
New Quick Dash Move: Új mozgási lehetőséget biztosít a játékosoknak a csatában, hogy elkerüljék a bejövő támadásokat és ellenségeket
Továbbfejlesztett látványtervek: A játékot a RoadHog motor legújabb verziójára frissítették, és javított villámokkal és effektusokkal rendelkezik.
Javított teljesítmény: Élvezze a gyorsabb betöltési időket, az új Quicksave funkciót és a teljes joypad támogatást
Kiegyensúlyozott játékmenet: A játék most javított nehézségi szinteket és jobb ingerlést tartalmaz
Különböző ellenséges elhelyezés: Az ellenségeket a játék során eltérően vezetik be, és új kihívást jelentenek még a legtapasztaltabb Hard Reset veteránok számára is.
Sztori:
A világ, amint tudjuk, megszűnt. Az emberiség a kihalás szélén áll, Bezoar utolsó zárt városában él. Az emberiség háborút folytat azokkal a gépekkel szemben, amelyek irányítják a „Barrens” -nek hatalmas területeit. A gépek ellenőrizni és asszimilálni akarják a „Szentélyt” egy olyan hálózat számára, amely milliárdnyi digitalizált emberi elmét tartja fenn. Hősünk, Fletcher őrnagy, a CLN katona - a társaság harci egysége, amelyet a város védelmére hoztak létre. A gépek folyamatosan támadják a Bezoar falait. Fletcher belép, amikor a Bezoar védőkorlátja megsérül.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.06.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Good Shepherd Entertainment
Cikkszám
DIGI04511
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ