Guns, Gore and Cannoli 2

Guns, Gore and Cannoli 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 522 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdvözöljük az 1940-es években. Európát a háború szakítja, az Egyesült Államok harcra készül és a csőcselék a szokásos módon működik. Csak ezúttal túl messzire mentek, még Vinnie szabványainak is.
Készüljön fel a háborúra, miután megdöbbentő felfedezést tett arról, hogy mi történt a Thugtown-i mészárlás befejező szakaszában a Guns, Gore és Cannoli 1-

ből. "

Az
1944-es történet , az európai háború befejeződik. 15 év telt el azóta, hogy Vinnie túlélte a Thugtown-i mészárlást. De most néhány laza vég kezd kúszni a múltból, és a Vinnie-t a 2. világháború európai csatatéréhez húzza. Tudja meg, ki üldözi Vinnie-t, mint egy kutya, és minden barátját ellenséggé változtatja.

Főbb jellemzők:

A Guns, Gore & Cannoli 2 folytatja az első játék gazdag, magával ragadó történetét, és magában foglalja az összes olyan gyors iramú akciót, amelyet szerettek, és a legjobbat tettük még jobban, a következőkkel:

Fejlesztett karaktermobilitás
Vinnie hatalmas frissítést kapott mobilitási tulajdonságaiban. 360 célzás, kettős ugrás, rúgás, ugrás-rúgás, kitérő hengerek, botrányok, kettős fegyverek és fegyverkerék.

Kampány mód
Guns, Gore & Cannoli 2 funkciók teljes egyjátékos vagy többjátékos kampány mód, tele akció, humor és animációs jeleneteket.

Gazdag környezet
Kihúztottuk művészeinket, hogy a lehető legjobb magával ragadó, légköri hátteret, leggyengébb animációkat és a legmenőbb speciális effektusokat hozzuk létre, új mércét állítva a 2D játékok számára. Keressen lehetőségeket falak lebontására, hordók felrobbanására, rekeszek dobására az ellenség tetejére, autók felrobbantására és akár az ajtón keresztül rúgni ellenségeire is. Élvezze, hogy az ellenség holtteste úgy repül a levegőben, mint a rongydoll, miután robbantotta őket rakétavetőjével.

Magával ragadó világ és korszak
Séta a 2. világháború európai csatatérén. A fegyverek, a Gore és a Cannoli minden szintje lélegzik az 1940-es években. A játék minden hüvelykje olyan, mint egy kép a második világháború korszakából. Az autók, a bútorok, a hangos klubok, a zene, a propaganda plakátok, az utcák és a fegyverek tükrözik a 1940-es évek viharos idejét.

Online és helyi Co-op mód
Nem akarja egyedül meghalni az árkokban? Jól keresse fel a 4 játékosból álló sorozatot, és robbantani kezd. Játssz Vinnie-ként az egyéni kampányban, vagy akár 3 barátommal együtt, miközben harcoltok a nácik, zombik, szörnyek, gengszterek, rendőrök, katonák, tankok, tengeralattjárók csatáin keresztül ... ebben a vadonatúj és hihetetlenül szórakoztató arcade stílusú együttműködésben -op akciójáték. A csapatmunka elengedhetetlen az ellenséges gonosz túlélő hullámaihoz.

A
„Háború pokol” humor, hacsak nem Vinnie Cannoli vagy, és minden problémát cinikus viccgé változtatsz, egy szép, lédús gyilkosság után egysorosokat és szellemes megjegyzéseket szétverve. A Guns, Gore & Cannoli 2 szórakoztató élmény lesz, nem csak játszani, hanem nézni is. Vicces egybetétek, sikoltozó halálesetek, komikus párbeszédek és vidám ellenségek teszik ezt az erőszakos ölést-szimulátort homályos vigyorral az arcán.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2018.03.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Crazy Monkey Studios
Cikkszám
DIGI04461
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ