Galactic Civilizations III

Galactic Civilizations III

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 750 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Mi lenne, ha egy nap az emberek felébrednének, hogy kiderülnek, hogy nem voltak egyedül a galaxisban? Az űrbe jutnak, és felfedeznek más idegen civilizációkat, saját történelmükkel és motivációikkal, hogy megnevezzék magukat. Válassza ki faját - Ember, Drengin, Oltár és még sok minden más -, és vezesse civilizációját aranykorába az egyik legnagyobb 4X stratégiai játékban, amelyet valaha készítettek!

Kutatjon új technológiát, tervezzen csillaghajókat, és gyarmatosítsa az új világokat, amikor fenyegetésekkel szembesül és új és titokzatos forrásokból legyőzi a kihívásokat. Tárgyalás a kereskedelemről és a szerződésekről, bérszarvasokról, kémkedés ellenségeiről és előmozdítása a kiváló polgárok számára. És ha ezt befejezte, játsszon ismét azon sok idegen civilizáció egyikeként, amelyek mindegyikének megvan a maga története, technológiai fa, hajó alkatrészei és még sok más.

A Galaktikus Civilizációk III most összeáll a Keresztes hadjárat és a megtorlás bővítésében, valamint a Mega Események kiegészítő tartalma még nagyobb játékélményért! Csatlakozzon ma a galaktikus vezetők soraihoz, és válaszoljon a kérdésre: hogyan fogod uralkodni a galaxisodban?
SOHA NE HASZNÁLJON A JÁTÉKOT
Minden új játék számos lehetőséget kínál, amikor beállítja - válassza ki a térkép méretét, a bolygók és az erőforrások bőségét, az események gyakoriságát és még sok minden mást, hogy minden alkalommal egyedi játékélményt kapjon. A Galaktikus Civilizációk III emellett eltávolítja a lineáris győzelem feltételeit és több olyan célt kínál Önnek, amelyeket választhat, hogy elérje a nyerést: katonai hódítás, kulturális uralom, technológiai felemelkedés vagy politikai szövetségek. Az új multiplayer képességek lehetővé teszik a kihívások és küzdelmek kibővítését az AI-n túl, hogy a többi játékos ellen léphessenek szembe. Mindez kiegészítve egy gazdag és alapos egyedi hajótervezővel, amely magával ragadó és izgalmas élményt nyújt, amikor eldönti, hogyan irányíthatja galaxisát.
FŐBB JELLEMZŐK:
BASE GAME
A végső homokozó élmény: Minden játéknak egyedi térkép, világok és kihívások állnak szemben - mindezt hatalmas méretben. Játssz 16-100 ellenfél ellen.
Többféle út a győzelemhez: Nyerj katonai hódításon, kulturális uralomon, technológiai felemelkedésen vagy politikai szövetségen keresztül.
Készítse el saját előzményeit: Minden homokozó játék lehetővé teszi új jövőbeli előzmények létrehozását a civilizáció számára.
Történeti kampány: Ismerje meg az idegen civilizációk ősi történeteit és az emberiség egyik lehetséges jövőjét.
Hatalmas technológiai fa: Kutatás egy hatalmas szélességű és mélységű technológiai fát. Minden játszható frakciónak saját egyedi specializációi vannak. Az Ön választása meghatározza, hogyan játszik és nyer.
Frakciók és hajók testreszabása: Készítsen egy civilizációt saját megjelenésével, hajói, technológiái és akár lehetőségei alapján, hogy az AI hogyan használja őket.
Többjátékos: Játssz online barátaival, teljes mértékben támogatva az egyéni civilizációkat, a mentett többjátékos játékokat és még sok minden mást.
Mély gazdaság: Minden világ egyedülálló, sokféle erőforrással, amelyek megváltoztathatják a stratégia menetét minden játékban.
Bolygóvezérlők: Használja az egyes bolygóvezetőket a világ irányításához, és döntsön, milyen fejlesztéseket építsen és mikor, miközben nagyobb stratégiai célokra kell összpontosítania.

MEGERŐSÍTÉS BŐVÍTÉSE
Artifacts: A galaxis utáni bolygókon eltemetett hatalmas tárgyak azonnali hozzáférést biztosítanak civilizációodhoz az új képességekhez.
Hipergépek: Építsen nagy teljesítményű átjárókat, amelyek összekapcsolásuk után lehetővé teszik flottáinak gyorsabb áthaladását a hipertérben.
Főbb civilizációk - Drath és Korath: A manipulatív Drath a vonóságokat áthúzza a galaxison, míg a Korath a pusztításra támaszkodik. Mindegyiknek megvan a maga sajátos képességei, bónuszai és a hajó alkatrészei.
Ellátóhajók: Készítsen árukat és szolgáltatásokat más bolygóira ellátóhajók segítségével, hogy elősegítse fejlesztésüket.
Frissített technológiai fa: A technológiai fa felülről lefelé történő javítása növeli a mélységet és élesíti a kutatási lehetőségek stratégiai döntéseit.
Megtorlási kampány: A rosszindulatú Drengin Birodalom szerint az emberek lágyak és békeszeretettel bírnak. Szörnyű hibát követtek el, amely a kihalással véget vethet.

A CRUSADE BŐVÍTÉSE
Civilization Builder: Hozzon létre egy egyedi frakciót, vezetővel, ideológiával és képességekkel. Testreszabhatja saját galaktikus haditengerészetét, és hozzon létre egyedi párbeszédet frakciójának.
Támadások: A vonat az állampolgárok, hogy katonák legyenek, és megtámadják az ellenséges világok. Óvatosan tervezze meg a támadásait, és ne felejtse el megvédeni a otthoni világot is!
Kémkedés: A kémek ellophatják a technológiákat, pletykákat terjeszthetnek polgári nyugtalanságok létrehozására, ellenséges világok szabotálására, vagy akár olyan messzire is haladhatnak, hogy megöljék az ellenség polgárait.
Galaktikus állampolgárok: alakítsa civilizáció sorsának menetét tehetséges, polgároknak nevezett egyénekkel. Válasszon több mint tucat egyedi szerep közül - parancsnok, mérnök, gazda, híresség és még sok más.

MEGA ESEMÉNYEK
Komplex döntések: Használj készségeket és stratégiát a váratlan kihívások leküzdésére
Galaktikus szintű események: Galaktikus szintű kérdésekkel foglalkozzon
Vezesse civilizációját: vigasztalja meg embereit szeretett vezetõk meggyilkolásával, válassza ki, hogyan kezelje egy titokzatos idegen tárgyat, és nézze le a rettegõ urakat, és így tovább.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2015.05.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Stardock Entertainment
Cikkszám
DIGI04080
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ