GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR- Deluxe Edition

GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR- Deluxe Edition

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
15 888 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Digital Deluxe Edition

A Deluxe Edition a következő DLC-tartalmakkal rendelkezik, amelyek már a játék alatt állnak az Ön számára!
- További játszható karakterek: "Kum Haehyun", "Dizzy" és "Raven"
- System Voice Pack (minden karakter)
- Character Colors Pack (minden karakter, egyenként 6 további szín)
- jelmezkészlet elrendezése Elphelt számára

A forradalmian új 3D-s animációs grafikák tovább finomodtak, és további játéktartalmak kerültek hozzá! A következő generációs harci játék, a "GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR-" most megjelent a Steamen!

Az örökség folytatása 1998-tól a "Guilty Gear" sorozat következő kiegészítése! Valamennyi látványt a legapróbb részletekig finomítottak, és az animációs mesterek kézzel csiszolták a legjobb minőségű, kézzel rajzolt anime effektus előállításához! A játék tartalma úgy lett megújítva, hogy minden képzettségi szintet biztosítson a játékosok számára, ezt nem hagyhatja ki!

Teljesen egyedi szereplő 23 karakterből!

A "REVELATOR" -ban 6 új karakterünk van a sorozat előzőiből, nevezetesen "Johnny", "Jack-O", "Kuradoberi Jam", "Kum Haehyun", "Raven" és "Dizzy", összesen 23 játszható karakter száma!

* A "Kum Haehyun", a "Raven" és a "Dizzy" feloldható a megfelelő DLC-k megvásárlásával. A "Raven" a játékon belüli pénznem használatával is feloldható.

Kiterjedt játékmódok

A kezdők nyugodtan érezhetik magukat lépésről-lépésre edzésprogramunkkal, kezdve az Oktató mód módját akciójátékká történő átalakítással a kötelek megtanulásáért, a Stílusos mód bevezetéséig, amely lehetővé teszi a különleges támadások egyszerű bevitelét és még sok minden mást! Meglátogathatja a játékon belüli GYIK-et is, hogy megválaszolja az erősödés népszerű kérdéseit!

Azoknál a játékosoknál, akik valamennyire ismerik a Fighting Games játékterületét, a COMBO mód áll rendelkezésünkre, hogy megtanítsuk az összes karakter értékét kombinációs lehetőségeikre, és a MISSION üzemmóddal, hogy megtanítsuk a karakterek általános taktikáját és technikáját. Van még egy "TRAINING" üzemmód is, rengeteg olyan funkcióval ellátva, amelyek lehetővé teszik az Ön által választott helyzet újbóli létrehozását, lehetővé téve ezáltal a képzést és a kutatást!

A jól fogadott STORY mód most újabb ütéssel tér vissza! Teljesen filmes a 3D grafikus motorral, fedezze fel a tudományt és derítse ki .. A "Guilty Gear" KIÁLLÍTÁSAI. A sztori mód kezdetén rövid bemutatás is található a múltbeli sorozatról, így a sorozatban új játékosoknak nem kell izgulniuk!

Online mód

Helyezze el személyes rangsorát a téten, és harcoljon a többi játékossal a "Rank Match" során, vagy egyszerűen csak élvezze az új "Player Match" módot izgulások nélkül!

"Játékosmérkőzés" módban saját testreszabható avatarjaival járkálhat, és kommunikálhat a többi játékossal a 3D szoba környezetében.
Helyezhet bejegyzést a "Rank Match" -be is, és folytathatja más offline játékmódok, például a TRAINING mód lejátszását, miközben várja a bejegyzés párosítását.
A mérkőzéseidről tárolt visszajátszások nem csak a mérkőzést mutatják úgy, ahogy van, de megnézheted mind az ellenfeled, mind az ellenfél legfontosabb bemeneteit, és megváltoztathatod a kameraállást, hogy más perspektívából nézhesd a csatát!
* A platformok közötti PS3 / 4 nem támogatott.

Nem tudja hova tenni az erőfeszítéseit? Megmutatjuk az utat! Legyen pillanatok alatt félelmetes játékos a "GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR-" tartalomcsomagolt támogatási szolgáltatásainkkal!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.12.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Arc System Works
Cikkszám
DIGI04443
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ