GRID Autosport (EU)

GRID Autosport (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
14 526 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Minden a csapatokról, a riválisokról és a profi autósport intenzív új világában zajló versenyről szól. Ha csapattársával versenyez, le kell győznie a legfontosabb riválisokat, és meg kell elégítenie a csapat szponzorait olyan fergeteges versenyeken, ahol minden passz és pozíció számít. Hatalmas karrierje során szakosodjon kedvenc versenyfegyelmére, vagy meghódítsa mindet. Érezze a csomag agresszióját a Touring Cars-ban, kezelje a gumikopást és versenyezzen az éjszakába az Endurance versenyeken, versenyezzen pontosan az Open-Wheel autókkal, mutassa meg az autó irányítását a Tuner eseményeken, és menet közben reagáljon az utcai versenyeken. Minden egyedi kategória különféle osztályoknak szánt sorozatokat tartalmaz, ideértve a Touring Cars, Hypercars, Endurance GT Cars, Prototypes, Single-Seaters, Super Modified járműveket, Drift autókat és még sok minden mást. Tele tartalommal, A GRID Autosport több mint 100 útvonalat kínál 22 hihetetlen helyszínen, valamint a világ legizgalmasabb kortárs és klasszikus nagy teljesítményű versenyautóival gyűjteni, hangolni és frissíteni. A fejlesztést a közösségi visszajelzések vezérelték, amelyek magukba foglalják az autóban megjelenő nézetek visszatérését, a hiteles kezelhetőséget és a RaceNet által működtetett többjátékos versenyzést, hogy minden héten új kihívásokkal járjanak, valamint a vadonatúj Racing Clubok az online csapatversenyek számára. A partimódok, a Demolition Derby és a versenyképes osztott képernyős módok kiegészítik a játék kiterjedt karrier módját és kiterjedt online játékát. plusz vadonatúj Racing Clubok az online csapatversenyhez. A partimódok, a Demolition Derby és a versenyképes osztott képernyős módok kiegészítik a játék kiterjedt karrier módját és kiterjedt online játékát. plusz vadonatúj Racing Clubok az online csapatversenyhez. A partimódok, a Demolition Derby és a versenyképes osztott képernyős módok kiegészítik a játék kiterjedt karrier módját és kiterjedt online játékát.

Építsd PRO-VERSENYKARRIEREDET. Éld ki profi versenyzői álmodat. Csatlakozzon és váltson csapatot, keressen szponzorjutalmakat, verje meg riválisait és versenyezzen egy csapattársával. Válaszd ki a kedvenc versenystílusodat, vagy hódítsd meg mindet.

HATÁLYOS SOROZAT. Versenyeznek a Touring Cars, Hypercars, Endurance GT Cars, Prototypes, Single Seaters, Super Modified járművek, Drift autók és még sok más számára.

TAPASZTALAT KÜLÖNBÖZŐ VERSENYSTÍLUSOK. Vállaljon agresszív csomagversenyt a Touring Cars-on, kezelje abroncs kopását az Endurance versenyeken, gördülékenyen és pontosan versenyezzen az Open-Wheel autókban, mutassa be autójának irányítását a Tuner versenyeken, és menet közben reagáljon a Street Race versenyeken.

Versenyezzen a legizgalmasabb autókkal.Szeresse a versenyző autókat, miközben a világ legizgalmasabb kortárs és klasszikus nagy teljesítményű versenyautóit hangolja és frissíti. Mutassa meg stílusát online saját májak létrehozásával és autógyűjteményének felépítésével.

RACENET TÖBBJÁTÉKOS INTEGRÁCIÓ. Csatlakozzon barátaival, hogy alakítson Racing Club-okat, és versenyezzen saját csapata színeiben a közösség más klubjaival szemben. Minden héten fogadhat új kihívásokat, nyomon követheti a statisztikákat és felmászhat a ranglistákra a RaceNet segítségével

HITELES KEZELÉS. A GRID Autosport új kezelési modellje újragondolja a motorsport legizgalmasabb kortárs és klasszikus versenyautóinak hangulatát, és hiteles, érzékeny helyet ér el az Arcade és a Simulation kezelés között.

REALISTA AI.Érezze a versenykerék-kerék nyomását a fejlett, realisztikus rivális AI intelligenciával szemben, akik megvédik vonalukat, kockáztatnak, vagy személyiségüktől függően nyomás alatt forognak ki. Az AI alkalmazkodni fog a versenystílushoz, például egy hiteles élmény érdekében. , tisztábban versenyezhet az Open-Wheel versenyeken, vagy kapcsolatba léphet a Touring Cars-ban.

Heves versenyzés. Az ujjongó tömeg előtt minden passz számít és minden pozíció számít. Merüljön el a versenyben, visszatérve az autóban lévő nézethez, használja a Teammate vezérlőket és a Radio commit, hogy megkérje csapattársát, hogy támadjon vagy védekezzen, hogy kihasználhassa az előnyét.

AZ AUTOSPORT VILÁGA.A GRID Autosport több mint 100 útvonalat kínál 22 hihetetlen helyszínen, és a hatalmas karrier és alapvető online játék a Party módokkal, valamint a versenyképes osztott képernyővel egészül ki.

VISSZAJELZÉS HASZNÁLT FEJLESZTÉS. A Codemasters a GRID Autosport megtervezése és gyártása során széles körű konzultációt folytatott a közösséggel, a versenyzők vezetőivel és az AUTOSPORT magazin szakértőivel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny, Sport
Megjelenés
2014.06.26
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Codemasters
Cikkszám
DIGI04376
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ