Fury Unleashed

Fury Unleashed

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
726 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Fury Unleashed- t úgy hozták létre, hogy ötvözi a modern roguelite platformerek, mint például a Dead Cells és a Rogue Legacy ihletet, és a régi iskolai platformer lövészek, mint például a Contra és a Metal Slug nosztalgikus emlékeit ötvözi . Öt évet töltöttünk polírozásunkkal annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a játékkal kapcsolatos tapasztalataitek ugyanolyan emlékezetesek lesznek, mint a fentebb említett címek, és teljes szívvel hisszük, hogy nem fogsz csalódni.
Fedezze fel egy élő képregény oldalait, ahol a tinta a legértékesebb erőforrás, és minden szoba egy képregény. Tudja meg, miért van John Kowalsky, az elismert Fury Unleashed sorozat szerzője kreativitási válságban, és nézd meg, segíthet-e neki kezelni.


Öld meg az ellenséget elég gyorsan, hogy felszabadítsa a haragját, és mindent átmásoljon az utaton, anélkül, hogy megsérülne. Tanulja meg hibátlanul játszani, és egy epikus kombinációban verje le az egész játékot!


Válasszon vagy a kihívást jelentő Hard módot, amely tesztelheti képességeit, vagy az Easy módot, ahol beállíthatja a nehézségi paramétereket. Menj egyedül, vagy hívj be egy barátot egy helyi co-op ülésre. Válassza ki a hősöd készségeit, hogy megfeleljen a játékstílusának, testreszabhatja megjelenésüket, vagy akár az arcát ábrázolja saját képével is!


Fedezze fel a világokat, amelyeket kézzel készített szintek és eljárási generációs algoritmusok alkotnak. Válassza ki a legjobb tételeket, amelyek segítenek az átjátszásban, és oldja meg az állandó frissítéseket, ha meghal a következő futtatások során.


Játsszon egy vizuálisan jellegzetes képregény oldalán, mindegyiknek legyen saját ellensége, és legyőzzen összesen 40 főnököt. Mindez epikus hangzással kísérte, amelyet Adam Skorupa és Krzysztof Wierzynkiewicz írt, a The Witcher, a Bulletstorm és az Shadow Warrior zene alkotói.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2017.02.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Awesome Games Studio
Cikkszám
DIGI04056
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ