Frostpunk: Season Pass

-7%
Frostpunk: Season Pass

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 708 Ft
Akció: 2 507 Ft
Kezdete: 2022.05.20   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Szezonbérlet
Vásárolja meg a Season Pass-ot, és induljon még több expedícióra a Frostpunk fagyasztott világába. Ezzel a hozzáféréssel hozzáférést kapsz az összes szezonbeli közelgő játéktartalomhoz, ideértve az azonnali hozzáférést a RIFTS-hez, az UTOLSOS ŐK-hez és egy jelentős bővítést, amely 2020-ban érkezik.
A szakadékok
Tapasztalja meg a kihívások új szintjét egy vadonatúj Endless Mode térképen , ahol a föld maga veszélyezteti a túlélést. Egy új játékszerelő segítségével áthidalhatja a szakadékot az új területek eléréséhez. Bővítse a várost, hogy megmentse embereit az elkerülhetetlen végzettől!
egyedülálló új végtelen mód térkép
új építhető épület
új játékmechanika
Az utolsó ősz
Az utolsó ősz fordulópont a Frostpunk univerzumban. A 113. hely nyugtalan eseményeit és a generátor építésére irányuló küzdelmét feltárva, mielőtt a fagyos fátyol lefedné a Földet, ez az előzetes bővítés kibővíti a Frostpunk univerzumot új környezet, új törvénykönyvek és egyedi technológiák bevezetésével, valamint számos új épület bemutatásával - ezek mindegyike lehetővé teszi a társadalom és a város szokatlan módon történő alakítását. A világ egyik legnagyobb technológiai csodáján - a generátoron - dolgozó mérnökök csoportjának vezetéséhez szükség lesz a stratégiájának rendkívüli helyzetekhez történő hozzáigazítására. Mint a 113. oldal vezetője, remélem a legjobbat, de készülj fel a legrosszabbra. Királynő és ország számára!
megtapasztalhat egy előzetes történetet, amely a fagyos kataklizma előtt zajlik
elsajátít egy teljesen új törvénykönyvet, amely lehetővé teszi a társadalom alakítását korábban ismeretlen módon
új épületek építése
fedezze fel a szokatlan, gőzzel működtetett technológiákat
fejlettebb stratégiákat alkalmaz a túléléshez
belemerül egy gyönyörű új környezetbe, amelyet még a hó nem takar
Határán
Az On the Edge bővítés egy új londoni polgár történetét meséli el, amelyet a Nagyvihar után külön megbízásra küldtek. Ez nemcsak egy vadonatúj fejezetet nyit a Frostpunk univerzumban, hanem új kihívásokkal szemben is ellenáll, és egyedi mechanikát kínál mind a városban, mind a Frostland térképen - tovább gazdagítva az alapvető tapasztalatokat.

Egy vadonatúj, fagyasztott tábla van beállítva, és a darabok mozognak. Milyen sors vár népeire? Mit jelent ez számodra, mint vezetőjük? Formázza az emberiség jövőjét Frostpunk utolsó fejezetében - Az él.
Az On the Edge funkció:
vadonatúj történet forgatókönyv, a nagy vihar után
egy sor kihívás, amelyet le kell küzdenie egy új, elhagyatott térképen
egyedülálló mechanika a Frostland nézetben

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019.08.26
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
11 bit studios
Cikkszám
DIGI04028
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ